2012-12-07 15:55:16
Φωτογραφία για Ο... ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΣ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΣ ΤΟΥ ΖΑΡΝΤΙΜ
Οι βασικοί είναι σταθερές αξίες. Όσοι έχουν κληθεί να καλύψουν κενά ή να τους δώσουν ανάσες, αποδεικνύονται άξιοι εμπιστοσύνης. Με αυτά και με αυτά ο Λεονάρντο Ζαρντίμ δεν ξέρει ποιον να… πρωτοβάλει στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή στο ΟΑΚΑ.

Είναι από τις σπάνιες περιπτώσεις που αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν, μιας και μοναδικός απών παραμένει ο Αβραάμ Παπαδόπουλος που συνεχίζει πρόγραμμα αποκατάστασης. Ο Πορτογάλος προπονητής έδωσε έμφαση στην τακτική με τους παίκτες του να παίζουν δίτερμα και τον ίδιο να δίνει συνεχείς οδηγίες. Σαφής εικόνα για το σχήμα που ετοιμάζεται να παρατάξει στο ΟΑΚΑ δεν υπάρχει, ωστόσο δεδομένη θεωρείται η επιστροφή του Τοροσίδη στη φυσική του θέση (δεξί μπακ) αντί του Ντιακιτέ, με τον Χολέμπας που ήταν τιμωρημένος απέναντι στην Άρσεναλ να επανέρχεται αριστερά. Θέση στο βασικό σχήμα διεκδικούν επίσης Ιμπαγάσα και Φουστέρ.

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού ολοκληρώνεται το Σάββατο με προπόνηση στις 10:30 και μετά το πέρας αυτής θα ανακοινωθεί η αποστολή.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Χωρίς Ναπολεόνι στην Τούμπα
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Χωρίς Ναπολεόνι στην Τούμπα
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ