2012-12-08 01:26:02
Φωτογραφία για Επίθεση Τσίπρα για την εξόρυξη χρυσού στη Βόρεια Ελλάδα
Είναι μεγάλη ειρωνεία να συζητείται σήμερα ένα θέμα καραμπινάτης διαπλοκής και την ίδια ώρα η εθνική διαπλοκή να έχει βάλει μαύρες πλερέζες, δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας στη Βουλή στη συζήτηση... επερώτησης του ΣΥΡΙΖΑ για την εξόρυξη χρυσού στη Βόρεια Ελλάδα.

«Οι πρωταγωνιστές και εμπνευστές του Μνημονίου σήμερα συνειδητοποιούν ότι αυτή η παγίδα που στήθηκε σε βάρος της χώρας ίσως να αφορά και τους ίδιους και ότι δεν θα τύχουν της ευνοϊκής μεταχείρισης όπως είχαν συνηθίσει από το πολιτικό προσωπικό» είπε ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, κατηγορώντας επιχειρηματικά συμφέροντα ότι, «ενώ εδώ και τρία χρόνια έκαναν τη βρώμικη δουλειά συκοφαντώντας κάθε κοινωνική και επαγγελματική κατηγορία, ενώ ισοπέδωσαν τα πάντα και όποιον αντιστάθηκε στην πολιτική του Μνημονίου, τώρα που τους ειδοποιούν και τους απειλούν να τους πάρουν τη δύναμη που είχαν ως σήμερα, τώρα άρχισαν τα δάκρυα και λένε ότι είναι θέμα εθνικής ανάγκης να κρατηθούν οι επιχειρήσεις τους».

«Όταν υμνούσαν την πολιτική της βαρβαρότητας που οδήγησε χιλιάδες στην ανεργία, η εθνική ανάγκη δεν ήταν οι θέσεις εργασίας, αλλά το μνημόνιο- και τώρα είναι οι ίδιοι που θυμήθηκαν ότι οι τράπεζες κινδυνεύουν με αφελληνισμό. Και όταν εμείς μιλούσαμε για εθνικοποίηση των τραπεζών μας χλευάζανε και νομίζανε ότι τα λεφτά του IFSF θα ήταν σαν τα θαλασσοδάνεια και τώρα διαμαρτύρονται, αλλά είναι αργά για δάκρυα» τόνισε ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

parapolitika.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ