2012-12-08 01:20:24
Φωτογραφία για Super League: 14η αγωνιστική (Livestreaming)
Δείτε τους αγώνες ΕΔΩ

ΚΕΡΚΥΡΑ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 17:15 NS2

Η Κέρκυρα για την 14η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα και στόχος της αποτελεί το «τρίποντο»« που θα την κάνει να σκαρφαλώσει στον βαθμολογικό πίνακα. Ο Άκης Μάντζιος μπορεί να νιώθει πλέον πιο ανακουφισμένος, καθώς η αλήθεια είναι ότι πονοκεφάλιαζε δεδομένου ότι εκτός μάχης για το συγκεκριμένο ματς έχουν τεθεί δύο επιθετικοί και συγκεκριμένα ο τιμωρημένος Αγρίτης και ο τραυματίας Γιάντσης.

Από την άλλη, ο Γιάννης Χριστόπουλος δεν αντιμετωπίζει νέα αγωνιστικά προβλήματα, πλην του ανέτοιμου Ντάσιου και έχει ζητήσει από τους παίκτες του να φανούν ανταγωνιστική, ώστε να φύγουν από την Κέρκυρα με το «διπλό».

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

Κέρκυρα: Αναστασόπουλος, Στρατηλάτης, Βενέτης, Έντερ, Πετρούσης, Γκούμας, Κοντοδήμος, Ζουμπουλάκης, Μπουκουβάλας, Ηλιάδης, Κρητικός, Τσουμάνης, Τσοκάνης, Βασιλόγιαννης, Καραλής, Λεόν, Μπάρκογλου, Διαμαντόπουλος, Σίμωσης


ΠΑΣ: Φεγκρούς, Ταμπάσης, Ντε Βινσέντι, Ιλιτς, Κεϊτά, Λίλα, Βίλα, Αυγενικού, Γεωργίου, Γιάκος, Κολοβέτσιος, Κοροβέσης, Μιχαήλ, Νικλητσιώτης, Οικονόμου, Πάντος, Τζημόπουλος και Τσουκαλάς.

Π.Α.Ο.Κ. - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 17:15 NS1

Ο ΠΑΟΚ μετά το 0-0 της περασμένης αγωνιστικής απέναντι στη Βέροια θα αναζητήσει μόνο τη νίκη απέναντι στον Λεβαδειακό, ώστε να μην χάσει κι άλλους βαθμούς. ο Γιώργος Δώνης δεν θα έχει στην διάθεσή του τον Έτο, ο οποίος δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στη γάμπα, όπως επίσης τον Δημήτρη Κωνσταντινίδη. Ενώ οι υπόλοιπες απουσίες είναι γνωστές και πρόκειται για τους Βιβιάν, που είναι τιμωρημένος, ο Γκαρσία ανέτοιμος, όπως και ο Κατσικάς , ενώ και ο Γλύκος θα χάσει το αυριανό παιχνίδι.

Ο Λεβαδειακός ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη με ανεβασμένο ηθικό μετά τη νίκη του επί της Κέρκυρας, και θέλει τη νίκη για να διατρηθεί στην 8η θέση της βαθμολογίας.Εκτός αποστολής για τον αγώνα έμεινε ο Στέφανο Ναπολεόνι, καθώς δεν ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

ΠΑΟΚ: Χακόμπο, Γιακουμής, Έτο, Λίνο, Κωνσταντινίδης, Σταφυλίδης, Αποστολόπουλος, Κουμάλο, Ιντζίδης, Στάμου, Κάτσε, Φωτάκης, Κίτσιου, Παναγιωτούδης, Λαζάρ, Ρομπέρ, Σαλπιγγίδης, Λόρενς, Αθανασιάδης, Πέλκας, Γιάννου, Πόποβιτς.

Λεβαδειακός: Κυριακίδης, Κασμερίδης, Τσιντώτας, Μουλόπουλος, Χοσέμι, Κόρμπος, Ζησόπουλος, Νικολακάκης, Γεωργίου, Λισγάρας, Κουτσόπουλος, Μεντί, Μαχαίρας, Ροτζέριο, Μίλιεβιτς, Ακόστα, Ρομέου, Πόι, Βασιλείου και Μπουντόπουλος.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. - Ο.Φ.Η. 19:30 NS2

Ατρόμητος και ΟΦΗ αναμετρώνται στο Περιστέρι για την 14η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα, στο Περιστέρι. Οι γηπεδούχοι, που βρίσκονται στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες, μετά το 1-1 με τον Άρη για να διατηρηθούν ψηλά. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς είναι στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα, πέραν του τιμωρημένου Ταυλαρίδη.

Ενώ, ο ΟΦΗ ταξιδεύει στην Αθήνα για να αντρέψει το αρνητικό σκηνικό και να πάρει τη νίκη για να ξεκολλήσει από την 10η θέση της βαθμολογίας. Οι Κρητικοί στη λίστα των απόντων (Σίσιτς, Μπούρμπο και Χαριτωνίδη) πρόσθεσαν και τον Βάντο, ο οποίος παρακοιμήθηκε και έμεινε εκτός αποστολής από τον Νίκο Αναστόπουλο.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

Ατρόμητος: Ιτάνζ, Ράντμαν, Σκόνδρας, Γιαννούλης, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Μπάλλας, Καλλέργης, Καραγκούνης, Καραμάνος, Επστάιν, Μπέλιτς, Γκαρσία, Ιγκλέσιας, Μπρίτο, Κούτσι, Δημούτσος, Νάστος, Σουμπίνιο

ΟΦΗ: Αγριμάκης, Γουναρίδης, Ζαχαράκης, Κουρδάκης, Μονιάκης, Βαλεριάνος, Σόουζα, Σαρ, Βερόν, Μπανούσης, Ιωαννίδης, Βιτώρος, Λαμπρόπουλος, Ζορμπάς, Παπάζογλου, Κουτσιανικούλης, Περογαμβράκης, Καπουράνης, Χατζηκοσμάς
goal24news
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ