2012-12-08 07:07:30
Φωτογραφία για Ρόδος: Σε επιφυλακή για καραβάνια λαθρομεταναστών
Χριστούγεννα με το δάχτυλο στην σκανδάλη και τις μηχανές των περιπολικών σκαφών σε λειτουργία, είναι πιθανό να κάνουν τα στελέχη του λιμενικού σώματος και στην... περιοχή της Δωδεκανήσου, έπειτα από πληροφορίες για επιχειρήσεις μαζικών αποβιβάσεων λαθρομεταναστών από τις ακτές της Τουρκίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν αναφορές ότι στα απέναντι τουρκικά παράλια, βρίσκεται συγκεντρωμένος μεγάλος αριθμός λαθρομεταναστών, που περιμένουν την κατάλληλη ευκαιρία να στοιβαχτούν στα δουλεμπορικά πλοία. Ήδη οι πρώτες αποβιβάσεις ξεκίνησαν από την Πέμπτη.

Σύμφωνα με τις ίδιες εκτιμήσεις και πληροφορίες, οι δουλέμποροι, αναμένεται να εκμεταλλευθούν το κλίμα των ημερών και να αγνοήσουν ακόμα και τις ακραίες καιρικές συνθήκες που ενδέχεται να επικρατούν αυτές τις μέρες.

Για το λόγο αυτό, έχει δοθεί εντολή, να ενταθούν οι περιπολίες σε ολόκληρο το Αιγαίο αλλά κυρίως στην περιοχή της Δωδεκανήσου. Εκτός από τα περιπολικά σκάφη, αξίζει να σημειωθεί ότι στην θαλάσσια περιοχή της Δωδεκανήσου, αυτές τις μέρες, θα περιπολούν και πλοία του Πολεμικού Ναυτικού, ενώ αυξημένη ετοιμότητα έχει ζητηθεί επίσης να υπάρχει και από τα στρατιωτικά φυλάκια των μικρών κυρίως νησιών.
rodiaki
pontikonews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ