2012-12-08 09:21:02
Φωτογραφία για Απανθρακώθηκε 52χρόνος στη Δ.Ε.Υ.Α. Ξάνθης
Νεκρός βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής 52χρόνος άνδρας στα γραφεία της ΔΕΑΥΞ Ξάνθης, μετά από φωτιά που ξέσπασε στο εργαστήριο της Δημοτικής Επιχείρησης.

Πιο συγκεκριμένα, στις 6.30 το πρωί της Παρασκευής ξέσπασε φωτιά στο εργαστήριο των υδρομετρητών της ΔΕΥΑΞ, στο οποίο επισκευάζονται τα ρολόγια της επιχείρησης, με την Πυροσβεστική Υπηρεσία Ξάνθης να καταφτάνει στο σημείο της πυρκαγιάς με δύο οχήματα και πέντε άνδρες.

Οι πυροσβέστες κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης της φωτιάς ήρθαν αντιμέτωποι με το σώμα του άτυχου άνδρα, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής για νεκροψία νεκροτομή, ενώ διενεργείται προανάκριση για τα αίτια του ατυχήματος.

Όπως έγινε γνωστό ο 52χρόνος ήταν εργαζόμενος της ΔΕΑΥΞ ο οποίος τα πρωινά άνοιγε τις αποθήκες και τα καλοριφέρ, χωρίς ωστόσο μέχρι στιγμής να προκύπτουν στοιχεία για το πώς έχασε ο ίδιος τη ζωή του.

Τι αναφέρει η Π.Υ. Ξάνθης:

Σε ανακοίνωσή της η Πυροσβεστική Υπηρεσία Ξάνθης αναφέρει για το συμβάν τα εξής:

Την 07-12-2012 ημέρα Παρασκευή και περί ώρα 6.30 εκδηλώθηκε πυρκαγιά στο κτίριο της Τεχνικής Υπηρεσίας Υδρομετρητών του Δήμου Ξάνθης που βρίσκεται πλησίον του Στρατοδικείου Ξάνθης. Στο χώρο εκδήλωσης της φωτιάς βρέθηκε από τους άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ξάνθης ένα άτομο απανθρακωμένο αγνώστων στοιχείων μέχρι στιγμής. Η Π.Υ. Ξάνθης με έγγραφό της ζήτησε από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Κομοτηνής Ιατροδικαστική εξέταση για τα αίτια θανάτου και την αναγνώριση των στοιχείων του ατόμου. Από την πυρκαγιά κάηκαν ολοσχερώς το εργαστήριο και κατέρρευσε η ξύλινη στέγη του.

Την πυρκαγιά έσβησε η Π.Υ. Ξάνθης με δύο οχήματα και πέντε άνδρες. Το έργο της κατάσβεσης συντόνιζε ο Διοικητής Π.Υ. Ξάνθης Δημήτριος Γενιτζές Αρχιπύραρχος.

Για τα αίτια της πυρκαγιάς διενεργείται προανάκριση από την Υπηρεσία μας.

http://www.thrakitoday.com/
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ