2012-12-08 14:01:43
Φωτογραφία για Αλκαράθ : «Όσο τον δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί»
Ο προπονητής του ΑΡΗ, Λούκας Αλκαράθ, ενόψει του παιχνιδιού με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης στην πελοποννησιακή πόλη, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής, έκανε την παρακάτω δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΑΡΗΣ:

«Κάθε μέρα που περνάει γνωρίζω όλο και καλύτερα την ομάδα. Είναι φανερό ότι από το ρόστερ λείπει η εμπειρία, όμως από την άλλη είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος από την διάθεση που δείχνουν οι παίκτες στις προπονήσεις και το πνεύμα συνεργασίας που υπάρχει. 

Πάνω σε αυτά τα δύο στοιχεία θα προσπαθήσουμε να πατήσουμε για να δείξουμε ένα διαφορετικό πρόσωπο στη συνέχεια του πρωταθλήματος, ούτως ώστε να αρχίσουν να έρχονται τα επιθυμητά αποτελέσματα και οι βαθμοί για τον ΑΡΗ. Χρειάζεται υπομονή και στήριξη τόσο από τον κόσμο όσο και από εμάς.

Γνωρίζω αρκετά καλά την αντίπαλη ομάδα που θα αντιμετωπίσουμε την Κυριακή. Ο Αστέρας Τρίπολης βρίσκεται στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας και έχει πολλούς Ισπανούς ποδοσφαιριστές στη σύνθεσή του. 

Θα προσπαθήσουμε να στήσουμε με τον καλύτερο τρόπο την ομάδα, ώστε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα στο γήπεδο του αντιπάλου».
skepastro
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ