2012-12-08 14:56:08
Φωτογραφία για ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΖΑΡΝΤΙΜ
Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό, με τον Λεονάρντο Ζαρντίμ να είναι στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους παίκτες του στη διάθεσή του, κάτι που του έδωσε το δικαίωμα να συμπεριλάβει στην αποστολή τους πιο έμπειρους και επιθετικότερους παίκτες του ρόστερ του.

Ο Πορτογάλος τεχνικός ήταν ιδιαίτερα απασχολημένος με τους ποδοσφαιριστές του στο πρόγραμμα του Σαββάτου, βρισκόταν συνεχώς από... πάνω τους και προσπαθούσε να τους δείξει με συνεχείς παρατηρήσεις και διορθώσεις πόσο καλύτερα θα μπορούσαν να αναπτυχθούν. Οι ερυθρόλευκοι από την πλευρά τους τον άκουγαν με προσοχή και προσπαθούσαν να εκτελέσουν τις ασκήσεις με τις εντολές που είχαν δεχτεί.

Ο Ζαρντίμ δεν αφήνει τίποτα στην τύχη. Δούλεψε πολύ επάνω στο κομμάτι της τακτικής, δεν προέβη σε δοκιμές 11άδας σύμφωνα με το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ, ενώ έριξε το βάρος σε επίθεση, άμυνα και στατικές φάσεις.

Οι παίκτες είχαν πάθος και στο οικογενειακό δίτερμα που ακολούθησε πέτυχαν ωραία γκολ τόσο σε δημιουργία όσο και σε εκτέλεση.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ