2012-12-09 12:39:15
Φωτογραφία για Πώς γεννιούνται τα μωρά με... φαντασία
Δεν είναι λίγες οι φορές που ενήλικες έχουν βρεθεί στη δύσκολη θέση να απαντήσουν σε μικρά παιδάκια ''Πως γεννιούνται τα μωρά''. Ήρθε η ώρα να γίνουν μεγάλες αποκαλύψεις για το θαύμα της φύσης ή του... αέρα, σύμφωνα με τον φωτογράφο και μπαμπά Patrice Laroche.

Πέταξε από τη χαρά του, όταν έμαθε πως η γυναίκα του, Sandra Denis, είναι έγκυος και αποφάσισε να βάλει τα δυνατά του, επιστρατεύοντας την έμπνευσή του δημιουργώντας μια σειρά από καταπληκτικές φωτογραφίες που δείχνουν μια άλλη οπτική της εγκυμοσύνης.

Απαθανάτισε τους εννέα μήνες της κύησης και το χρονικό της φουσκωμένης κοιλιάς της συντρόφου του, με τρόπο μοναδικό και πρωτότυπο.

Προσποιείται πως όλα ξεκίνησαν από μία αντλία αέρα που φουσκώνει τη γυμνή κοιλιά της Sandra, και φουσκώνει και φουσκώνει, μέχρι που φτάνει εκείνη η στιγμή της μεγάλης... ''έκρηξης''.

Με συνοπτικές διαδικασίες και ένα τεράστιο ''μπαμ'', η οικογένεια αποκτά το νέο της μέλος και ένα χαριτωμένο κοριτσάκι κάνει την εμφάνισή του, ως απόρροια της έξυπνης ακολουθίας των φωτογραφιών του μπαμπά της.
πηγή
pestanea
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ