2012-12-10 10:02:58
Φωτογραφία για ΤΖΙΜΠΟΥΡ ΛΟΓΩ... ΤΟΥΜΠΑΣ
Μπορεί ο Κώστας Μήτρογλου να θεωρούνταν το μεγάλο φαβορί για να ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης του Ολυμπιακού κόντρα στον Παναθηναϊκό, όμως ο Τζιμπούρ ήταν τελικά ο... «εκλεκτός», του Ζαρντίμ.

Το πρόσωπο που θα χρησιμοποιούσε στην επιθετική γραμμή του Ολυμπιακού ενόψει του αγώνα με τον «αιώνιο» αντίπαλο ήταν το σοβαρότερο δίλημμα του Πορτογάλου τεχνικού, καθ' όλη τη διάρκεια των τελευταίων ημερών. Το γεγονός μάλιστα ότι ο «πιστολέρο» είχε χρησιμοποιηθεί με τους βασικούς στην προπόνηση της Παρακσευής, τον είχε χρήσει αυτομάτως και ως το μεγάλο φαβορί για το βασικό σχήμα του χθεσινού αγώνα.

Κλείσε ραντεβού στο doctoranytime.gr με το γιατρό της επιλογής σου, δωρεάν! Πάτησε εδώ    και κάνε LIKE στο Facebook!

Παρά τις εκτιμήσεις που γίνονταν όμως, ο Ζαρντίμ αποφάσισε να ξεκινήσει τον Τζιμπούρ στην κορυφή της επίθεσης και ο κυριότερος λόγος είναι η πολύ καλή του παρουσία στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, σύμφωνα με τον «Γαύρο».

Ο Ζαρντίμ είχε μείνει απόλυτα ευχαριστημένος από τον «τρομοκράτη» και γι' αυτό αποφάσισε να είναι εκείνος ο... εκλεκτός της γραμμής κρούσης. Επιπλέον η συνεχής βροχή κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας, είχε κάνει αρκετά «βαρύ» το τερέν του ΟΑΚΑ, γεγονός που θα δυσκόλευε περισσότερο τον Μήτρογλου.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ