2012-12-10 14:12:23
Φωτογραφία για Να ξεκολλήσει από την ουρά - Πανθρακικός - ΑΕΚ (19.30)
Η ΑΕΚ έχει την ευκαιρία να ξεφύγει από την τελευταία θέση της βαθμολογίας και για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν να βάλει ομάδες από... κάτω. Ο Πανθρακικός που βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση μόνο εύκολος αντίπαλος δεν είναι για την ομάδα του Λίνεν.Η 14η αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας ολοκληρώνεται στην Κομοτηνή. Ο Πανθρακικός που στους 4 τελευταίους αγώνες του δεν έχει γνωρίσει την ήττα, έχει σημαντικά προβλήματα απουσιών και υποδέχεται την ΑΕΚ σε ένα πολύ κρίσιμο ματς και για τους δύο.

Η Ένωση μετά τα χθεσινά αποτελέσματα έμεινε μόνη στην τελευταία θέση και θέλει θετικό αποτέλεσμα για να ξεφύγει από την ουρά της βαθμολογίας.

Με νίκη η ΑΕΚ θα πάρει βαθιά "ανάσα" και θα ατενίζει το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία. Ο Λίνεν θα προχωρήσει σε αλλαγές στην ενδεκάδα αφού οι απουσίες του Λαγού και του Βλάχου τον αναγκάζουν να ανακατέψει την τράπουλα.

Ο Κωνσταντόπουλος θα είναι κάτω από τα δοκάρια, ο Κοτσαρίδης θα παίξει, κατά συνθήκη, ως αριστερό μπακ με τον Αρκούδα στα δεξιά. Κοντοές και Κουτρουμπής θα είναι στο κέντρο της άμυνας και οι Κορδέρο, Φέτσης μπροστά τους. Ο Φουρτάδο θα αγωνιστεί και πάλι στα αριστερά, ο Φούντας δεξιά και ο Γκερέιρο πίσω από τον Παυλή.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 19.30 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τη NOVA
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ