2023-10-19 20:59:26
Φωτογραφία για Έτσι απάντησε η ΕΡΤ στην Τασούλα Επτακοίλη για το κόψιμο της εκπομπής “Πλάνα με ουρά”

 

Η Λίνα Παπαδάκη, εκ των στελεχών της ΕΡΤ απάντησε στην Τασούλας Επτακοίλη για το κόψιμο της εκπομπής“Πλάνα με ουρά”, με ανάρτηση της στο λογαριασμό της στο Facebook :

“Λόγω της θέση μου στην #ΕΡΤ αποφεύγω τις δημόσιες «αντιπαραθέσεις». Ωστόσο θα κάνω μια εξαίρεση καθώς στο συγκεκριμένο ποστ η Τασούλα Επτακοίλη με ευχαριστεί ονομαστικά γι’ αυτό που εκείνη επέλεξε να περιγράψει ως «(αρχική) εμπιστοσύνη». Με την Tassoula Eptakili γνωριζόμαστε χρόνια. Δεν είμαστε αυτό που λέμε φίλες, την παρακολουθώ όμως, την διαβάζω, την εκτιμώ δημοσιογραφικά, έχουμε έναν κοινό κύκλο κι όπως συμβαίνει με τους ανθρώπους που’ χουν συγγενή αισθητική, συχνά σκοντάφτουν ο ένας πάνω στον άλλον. Έτσι έγινε και με μας. Η ΕΡΤ μας έφερε πιο κοντά!Για την ιστορία «Τα πλάνα με ουρά» δεν ήταν μια ιδέα της Τασούλας, αλλά της ΕΡΤ που ένιωσε το 2020 την ανάγκη να γίνει για πρώτη φορά στην χώρα μας μια τηλεοπτική εκπομπή αφιερωμένη αποκλειστικά στις σχέσεις μας με τα ζώα

. Έτσι λοιπόν συζητήσαμε με την Τασούλα που είχε σκεφθεί κάτι εντελώς διαφορετικό εκείνη την εποχή, της άρεσε πολύ η ιδέα κι έκανε αυτήν την εκπομπή με εξαιρετικό τρόπο – αξίζει να μπείτε στο #ΕRTFLIX, να την παρακολουθήσετε και σήμερα. Γι’ αυτό και κάθε φορά που μας δίνεται η ευκαιρία δηλώνουμε περήφανοι για την πρώτη εκπομπή στην ελληνική τηλεόραση για τα ζώα που δεν έχουν ανθρώπινη φωνή.H διεύθυνση προγράμματος της ΕΡΤ έκρινε φέτος, ύστερα από 3 χρόνια αδιάλειπτης παρουσίας των Πλάνων με Ουρά στην ΕΡΤ2 και συνολικά 93 επεισόδια που έχουν προβληθεί, (και υπάρχουν και σήμερα στο Ertflix) ότι η συγκεκριμένη εκπομπή ολοκλήρωσε έναν πρώτο μεγάλο κύκλο της. Και αυτό διαμηνύθηκε στην Τασούλα σε ανύποπτο χρόνο, όπως και κάποιοι άλλοι εξωγενείς λόγοι (που δεν σχετίζονται με καθεαυτή την εκπομπή) αλλά εκ των πραγμάτων μεταθέτουν την απόφαση τυχόν δημιουργίας ενός νέου κύκλου στις αρχές του 2024.

Φαντάζομαι ότι όλοι καταλαβαίνουμε πως καμία εκπομπή που προβάλλεται στην ΕΡΤ δεν είναι παντοτινή, κάποιες ολοκληρώνονται, κάποιες μετεξελίσσονται και ότι στο τέλος της ημέρας η εταιρία μπορεί να πάρει μια απόφαση, σωστή ή λάθος, θα κριθεί.”

  

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ