2012-12-10 17:16:02
Φωτογραφία για Προσέφεραν σε καθηγητή και συμφοιτητές brownies με... μαριχουάνα
Δύο φοιτητές του Πανεπιστημίου του Κολοράντο κατηγορούνται ότι έφεραν brownies που περιείχαν μαριχουάνα μέσα στην αίθουσα διδασκαλίας με απώτερο σκοπό να "φτιάξουν" τον ανυποψίαστο καθηγητή τους και τους συμφοιτητές τους!

Σύμφωνα με τον Ράιαν Χαφ, εκπρόσωπο της αστυνομίας του πανεπιστημίου, 3 από αυτούς που έφαγαν τα brownies εισήχθησαν στο νοσοκομείο, καθώς υπέφεραν από τις επιπτώσεις της τετραϋδροκανναβινόλης (THC) – της ουσίας που περιέχεται στη μαριχουάνα.

Ο 21χρονος Τόμας Κάνινγκχαμ και η 19χρονη Μαίρη Έσα συνελήφθησαν το Σάββατο με τις κατηγορίες επίθεσης δευτέρου βαθμού, συνωμοσίας και επιτηδευμένης πρόκλησης κατανάλωσης μιας ελεγχόμενης ουσίας.

«Αν κάποιος το βλέπει αυτό ως φάρσα, δεν είναι αστείο», δήλωσε ο Χαφ στο Reuters. «Αυτές οι κατηγορίες είναι πολύ σοβαρές, καθώς πρόκειται για κακουργήματα, τα οποία φέρουν πιθανή φυλάκιση».

Άνδρες της αστυνομίας ανέκριναν τον καθηγητή και 11 από τους 12 φοιτητές που παρακολούθησαν το μάθημα τη συγκεκριμένη ημέρα και διαπίστωσαν ότι ο Κάνινγκχαμ και η Έσα έφτιαξαν μόνοι τους τα brownies και τα μοίρασαν επίτηδες στην ανυποψίαστη τάξη.

Οι δύο φοιτητές βρίσκονται τώρα προσωρινά στη φυλακή της Κομητείας Μπόλντερ εν αναμονή της δίκης τους.

directnews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ