2012-12-14 23:30:04
Φωτογραφία για ΣΟΚ ΣΤΟΝ ΠΑΟ ΜΕ ΣΧΟΡΤΣΑΝΙΤΗ!
Οι φόβοι της πελματιαίας απονευρωσίτιδας στο αριστερό πόδι επιβεβαιώθηκαν κι ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης θα μείνει εκτός για σημαντικό διάστημα! Τουλάχιστον 2 μήνες ο συνήθης χρόνος απουσίας, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr".

Με δική του ευθύνη, όπως αποκάλυψε στην ΕΡΑ Σπορ, ο Σχορτσανίτης επέστρεψε νωρίτερα στη δράση, αλλά του βγήκε σε κακό, αφού ελάχιστα δευτερόλεπτα συμμετοχής απέναντι στην Χίμκι αποχώρησε με νέους πόνους στο αριστερό πέλμα και κατά την επιστροφή των "πράσινων" απ' τη Μόσχα η διάγνωση ήταν πελματιαία απονευρωσίτιδα!

Ο παίκτης θα ακολουθήσει θεραπεία κι η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί σε 15 ημέρες, αλλά στον Παναθηναϊκό γνωρίζουν πολύ καλά πως ο τραυματισμός τουδεν είναι απλός. Ο συνήθης χρόνος αποθεραπείας υπολογίζεται τουλάχιστον στους 2 μήνες, ενώ υπάρχουν παραδείγματα με μεγαλύτερο διάστημα απουσίας, έστω κι αν όχι συνεχόμενα (όπως του Ναβάρο).

Να θυμίσουμε ότι σε σχεδόν δύο εβδομάδες κάνει τζάμπολ το ΤΟΡ 16 (27/12) κι η παρουσία του 27χρονου κρίνεται απαραίτητη για τους "πράσινους".
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ