2012-12-14 23:22:57
Φωτογραφία για Ολοκλήρωσε... με νίκη!
Με κορυφαίους τους Χάινς (16π., 7ρ.) και Λο (14π., 5ασ.), πρώτο σκόρερ τον Σπανούλη (18π.) και πολύτιμο τον Πανανικολάου (12π., 6ρ.), ο Ολυμπιακός κέρδισε με 82-81 την Αρμάνι Μιλάνο στο ΣΕΦ και ολοκλήρωσε νικηφόρα τα παιχνίδια του στην πρώτη φάση των ομίλων της Euroleague.

Oι Λιθουανοί επικράτησαν της Εφές και πήραν την πρωτιά στο τρίτο γκρουπ. Ο πρωταθλητής Ευρώπης όμως αν και γνώριζε ότι θα καταλήξει δεύτερος, δεν έκανε το χατίρι στους Ιταλούς. Πήρε έστω και με... περιπέτεια, την έβδομη σερί νίκη του στην διοργάνωση με κορυφαίους τους Σπανούλη, Χάινς και Λο και τοποθετείται στον 6ο όμιλο του Top-16 μαζί με Μακάμπι, Μπαρτσελόνα, Χίμκι, Σιένα, Μπεσίκτας, Φενέρ, Κάχα Λαμποράλ.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα δεν βρέθηκε σε καλό βράδυ αλλά ακόμα και έτσι κατάφερε να πάρει ένα ακόμα ροζ φύλλο. Επί της ουσίας, ο Ολυμπιακός γνώριζε ότι η Ζαλγκίρις δεν επρόκειτο να του κάνει καμία χάρη απέναντι στην Εφές και έτσι και ο ίδιος, δεν έδειξε καμία διάθεση να χαριστεί στην Αρμάνι που αναζητούσε ένα… θαύμα για να προκριθεί.

Το παιχνίδι έγινε ντέρμπι και κρίθηκε στις βολές αφού όμως πρώτα ο Παπανικολάου με εύστοχο τρίποντο (81-79) έβαλε τις βάσεις για την νίκη.

Τα δεκάλεπτα: 16-19, 45-38, 69-69, 82-81
goal24news
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ