2012-12-15 21:54:53
Φωτογραφία για ΒΙΝΤΕΟ: ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-2
Νικηφόρα έκλεισε τη χρονιά ο Ολυμπιακός, που νίκησε στη Νέα Σμύρνη τον Πανιώνιο με 2-1 (30΄ αυτ. Σπυρόπουλος, 82΄ Τζιμπούρ - 25΄ Αραβίδης), στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Οι γηπεδούχοι τελείωσαν τη συνάντηση με 10 ποδοσφαιριστές, λόγω της αποβολής του Κουλουχέρη στο 84΄.

Ο Τζιμπούρ στο 82΄ χάρισε την νίκη στον Ολυμπιακό και «σκότωσε» την παλιά του ομάδα

Αφού ένα επικίνδυνο σουτ του Αραβίδη πέρασε μόλις άουτ στο 3ο λεπτό, ο Ολυμπιακός επέβαλε το ρυθμό του και περιόρισε τους «κυανέρυθρους», αλλά δεν είχε ευκαιρίες καθώς οι γηπεδούχοι αμύνονταν σωστά. Στο 25΄ μάλιστα ο Πανιώνιος προηγήθηκε με ωραίο γκολ του Αραβίδη, που «χόρεψε» τον Κοντρέρας και νίκησε τον Κάρολ. Στο 30΄, όμως, και σε μακρινό σουτ του Μασάντο η μπάλα ξεγέλασε τον Σπυρόπουλο που την έστειλε, άθελά του, στα δίχτυα του Περιστερίδη.

Ο Ζαρντίμ πέρασε τον Μήτρογλου στη θέση του Γκρέκο στο ξεκίνημα της επανάληψης και ο «Γερμανός» έκανε αμέσως αισθητή την παρουσία του
. Στο 53΄ ο Περιστερίδης απέκρουσε το σουτ του Αμπντούν και στη συνέχεια ο Μήτρογλου σούταρε, αλλά η μπάλα από το πόδι του Τζιμπούρ κατέληξε στο δοκάρι των γηπεδούχων. Η «γκίνια» του διεθνούς επιθετικού συνεχίστηκε στο 61΄, όταν η απευθείας εκτέλεση φάουλ που επιχείρησε σταμάτησε στο δεξί δοκάρι του Περιστερίδη και στο 74΄, όταν η κεφαλιά του έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 82΄ η υπεροχή των φιλοξενούμενων τελεσφόρησε: ο Ιμπαγάσα σέντραρε από αριστερά στο δεύτερο δοκάρι, ο Μήτρογλου έπιασε την πρώτη κεφαλιά και ο Τζιμπούρ την προώθησε στην άδεια εστία, χαρίζοντας τη δωδέκατη νίκη στην ομάδα του με το δωδέκατο εφετινό τέρμα του στο πρωτάθλημα.

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΕ ΛΙΓΟ
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ