2012-12-22 23:22:38
Φωτογραφία για ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΤΩΝ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ
Στο διοικητικό συμβούλιο της Πέμπτης κύριο θέμα συζήτησης ήταν τα φιλικά παιχνίδια που θα δώσουν οι βετεράνοι του Ολυμπιακού από τη νέα χρονιά. Ολα είναι «κλεισμένα» από τώρα, ωστόσο, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "gavros.gr", οι ανακοινώσεις θα έρθουν τις πρώτες ημέρες του νέου έτους. Μετά τις εισηγήσεις, λοιπόν, του γενικού γραμματέα του Συνδέσμου, Αντώνη Γλύκα, αποφασίστηκε το πρώτο φιλικό της νέα χρονιάς να δοθεί στα μέσα Ιανουαρίου, κόντρα στους βετεράνους της Θήβας.

Το φιλικό θα διεξαχθεί για φιλανθρωπικούς σκοπούς φυσικά, και συγκεκριμένα για να μαζευτούν χρήματα ώστε να δοθούν στα σχολεία της περιοχής για να βάλουν πετρέλαιο. Ακόμα, ωστόσο, δεν έχουν γίνει γνωστές οι ημερομηνίες των φιλικών, κάτι που θα διευθετηθεί από τη νέα χρονιά.

Το δεύτερο φιλικό θα πραγματοποιηθεί στον Ορχομενό κόντρα στην τοπική ομάδα και πάλι για τον ίδιο σκοπό με το πρώτο. Το τρίτο παιχνίδι αναμένεται να διεξαχθεί στο «Γ. Καραϊσκάκης» και θα είναι κόντρα στον Πανιώνιο, όπου θα τιμηθεί ο θρυλικός Μπάμπης Κοτρίδης, ο οποίος υπήρξε αθλητής στίβου στους «νεοσμυρνιώτες», ενώ στον Θρύλο τη δεκαετία του ’50 έγραψε τη δική του ιστορία. Εν συνεχεία, το επόμενο φιλικό παιχνίδι θα δοθεί στο Γαλαξίδι, ενώ την 25η Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί άλλο ένα παιχνίδι στα Βάγια Θηβών.


Η συγκεκριμένη αναμέτρηση είναι η μοναδική που έχει γίνει μέχρι στιγμής γνωστή η ημερομηνία του. Επίσης, ακολουθεί το παιχνίδι με τον Ατρόμητο Πειραιά, που κι αυτό αναμένεται να πραγματοποιηθεί στο Καραϊσκάκη. Στη συγκεκριμένη αναμέτρηση θα τιμηθεί ο τεράστιος Γιώργος Σιδέρης ο οποίος έχει αγωνιστεί και στις δυο ομάδες. Ακόμα, αναμένεται να δοθούν άλλα δυο ματς στο Λεκανοπέδιο Αττικής και θα είναι κόντρα στους παλαίμαχους του Χαλανδρίου και της Ηλιούπολης, ενώ ακολουθούν παιχνίδια σε Κάλυμνο, Μήλο, Γύθειο, Πόρο, Υδρα και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας.

Τέλος, όπως κάθε χρόνο υπάρχει και το φιλικό ανάμεσα στον Βραδυποριακό και τον Ταλαιπωριακό, στο οποίο θα τιμηθεί η μνήμη του θρυλικού Στέλιου Μπέση, ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν από ακριβώς μία εβδομάδα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ