2022-12-25 10:59:40
Φωτογραφία για Πελέ: Επιδεινώθηκε η υγεία του θρύλου του ποδοσφαίρου. Στο νοσοκομείο για τα Χριστούγεννα η οικογένειά του



Δύσκολες ώρες περνά ο Βραζιλιάνος θρύλος του ποδοσφαίρου Πελέ λόγω του σοβαρού προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει. Η οικογένειά του θα περάσει την ημέρα των Χριστουγέννων στο νοσοκομείο μετά την επιδείνωση του καρκίνου του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή.



Το ιατρικό ανακοινωθέν νωρίτερα αυτή την εβδομάδα έδειξε ότι ο 82χρονος χρειάζεται πλέον φροντίδα για καρδιακή και νεφρική δυσλειτουργία, ενώ δίνει μάχη με τον καρκίνο του παχέος εντέρου από τον Σεπτέμβριο του 2021.

Το πρώην αστέρι της Santos FC, που θεωρείται ως ένας από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές όλων των εποχών, θα έχει την οικογένειά του στο πλευρό του κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου, όπως δήλωσε η κόρη του.

«Δεν θα φύγω, κανείς δεν θα με πάρει από εδώ», δήλωσε η Kely Nascimento στο Instagram.

Έγραψε τη λεζάντα μαζί με μια φωτογραφία της που την δείχνει να κάθεται δίπλα σε έναν από τους γιους του Πελέ, τον Εντίνιο, και δύο από τα παιδιά του.

Η τελευταία παραμονή του Πελέ στο νοσοκομείο ενέπνευσε ένα τεράστιο κύμα καλής θέλησης στο Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ, με την ομάδα της Βραζιλίας να ηγείται των παικτών και των οπαδών που έστειλαν τις ευχές τους στο αθλητικό είδωλο.

themaygeias
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ