2012-12-27 11:12:34
Φωτογραφία για ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΚΟΝΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΟΣ
Συνεχίζεται η κόντρα ανάμεσα στους απλήρωτους εργαζομένους του ΠΑΣΟΚ και το κόμμα της Ιπποκράτους με τους πρώτους να καταγγέλλουν με νέα ανακοίνωσή τους ότι δεν έχει καταβληθεί μέρος του δώρου Χριστουγέννων.

Συγκεκριμένα οι συντάκτες της ανακοίνωσης καταγγέλλουν τους αρμοδίους ότι δεν τους κατεβλήθη ούτε μέρος του δώρου που τους είχαν υποσχεθεί και αναρωτιούνται αν θα κινηθεί η προβλεπόμενη διαδικασία του αυτοφώρου.

Περιγράφουν τραγικές καταστάσεις με συναδέλφους τους να πουλούν τα υπάρχοντά τους για να ζήσουν ή ακόμα και να καταφεύγουν σε συσσίτια, την ώρα που τα στελέχη, όπως αναφέρουν, απολαμβάνουν τις "βίλες" τους.

Αναρωτιούνται ακόμα τι γίνεται με τις εισφορές τους στο ΙΚΑ, ή με συναδέλφους τους στην επαρχία, ενώ απειλούν πως αν δεν υπάρξουν θετικές εξελίξεις στο θέμα τους άμεσα, θα ανεβάσουν εκ νέου στο διαδίκτυο το blog των απλήρωτων εργαζομένων.

Από την άλλη πλευρά, από την Ιπποκράτους διαβεβαιώνεται ότι έχει ήδη καταβληθεί το μεγαλύτερο μέρος του δώρου των υπαλλήλων (750 από τα 1.000 ευρώ), με παράλληλη δέσμευση για αποπληρωμή του ποσού ως το τέλος του χρόνου.

Αφήνουν μάλιστα να εννοηθεί πως δεν πρόκειται για κάποιο επίσημο σωματείο που κυκλοφορεί αυτές τις ανώνυμες ανακοινώσεις, αλλά για ανθρώπους που θέλουν να υπονομεύσουν το ΠΑΣΟΚ, με πηγές της Ιπποκράτους να κάνουν λόγο για "αθλιότητα".

Αναγνωρίζουν πάντως σε κάθε περίπτωση την ανάγκη να καταβληθούν τα δεδουλευμένα των εργαζομένων, ανάγοντας μάλιστα το ζήτημα σε νούμερο ένα προτεραιότητα του κόμματος, από τη στιγμή που θα καταβληθεί η κρατική επιδότηση στο ΠΑΣΟΚ.

Αυτή, αναμένεται στις αρχές του νέου έτους. Μετά την κάλυψη των υποχρεώσεών τους πάντως, στελέχη της Ιπποκράτους, σύμφωνα με τη Real News, δεν αποκλείουν και κάποιου είδους "εξορθολογισμό" των εξόδων του κόμματος, πιθανώς και με απομάκρυνση υπεράριθμων υπαλλήλων.
 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ