2012-12-28 21:30:08
Φωτογραφία για ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΦΙΛΙΚΑ ΟΙ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ
Μέσα στις πρώτες ημέρες του νέου έτους αναμένεται ο σύνδεσμος παλαίμαχων παικτών του Ολυμπιακού να ανακοινώσει τα επόμενα φιλικά για φιλάνθρωπικούς σκοπούς που θα δώσει ανά την Επικράτεια.

Τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου βετεράνων Ολυμπιακού από τις πρώτες ημέρες του 2013 ετοιμάζονται να πιάσουν δουλειά, προκειμένου να ρυθμίσουν κάποια θέματα γύρω από τα νέα φιλικά που θα δώσουν πάντα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Όπως έχει γίνει γνωστό μέσα στις πρώτες ημέρες του νέου έτους θα πραγματοποιηθεί διοικητικό συμβούλιο στα γραφεία του Συνδέσμου στο Πασαλιμάνι, ώστε να παρθούν σημαντικές και καίριες αποφάσεις γύρω από διάφορα θέματα. Με πιο σημαντικά, την διευθέτηση κάποιων ημερομηνιών, που αφορούν την τέλεση φιλικών αγώνων φιλανθωπικού περιεχομένου.

Μάλιστα μέσα στον Ιανουάριο έχει προγραμματιστεί φιλικό στη Θήβα απέναντι στους παλαιμάχους της τοπικής ομάδας, ενω μέσα στις επόμενες εβδομάδες ενδέχεται να ανακοινωθεί ο κύκλος των επόμενων παιχνιδιών, που θα δώσουν ανά την επικράτεια οι βετεράνοι του Θρύλου.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ