2012-12-29 08:06:54
Φωτογραφία για Μπορεί να «κόψει» τον Λέτο
Νομικά καλυμμένος είναι ο Παναθηναϊκός στην ενδεχόμενη εξάμηνη διακοπή του συμβολαίου του Σεμπαστιάν Λέτο, όπως γράφει σήμερα η SportDay.

Το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει ότι η διοίκηση του «τριφυλλιού» έψαξε νομικά το θέμα και βρήκε ότι την καλύπτει ο νόμος, ακόμα και για μονομερή διακοπή συμβολαίου.

Ωστόσο, όπως φέρεται να είπε ο Γιάννης Αλαφούζος μετά το τέλος της χθεσινής Γενικής Συνέλευσης, οι «πράσινοι» επιθυμούν να έχουν τη συγκατάθεση του Αργεντινού μεσοεπιθετικού.

«Υπάρχει μία διάταξη, ένας νόμος, που δίνει το δικαίωμα στην ομάδα να κάνει μονομερή διακοπή συμβολαίου σε παίκτη που είναι ανενεργός για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Αυτό συμβαίνει και στην περίπτωση του Λέτο και ο νόμος μας δίνει αυτό το δικαίωμα. Αλλά εμείς θέλουμε να βρούμε μία λύση από κοινού να πάρει ένα ποσό ο παίκτης, όσο δεν παίζει, να κάνουμε διακοπή και όταν ξαναπαίξει μπάλα, το ξαναβλέπουμε», ήταν τα πρώτα λόγια του προέδρου της ΠΑΕ και συνέχισε:

«Ο Λέτο, πάντως, είναι ένας παίκτης, που θα μπορούσαμε να κάνουμε μία υπέρβαση και να δώσουμε ένα συμβόλαιο πάνω από 300.000 ευρώ. Για παίκτες στυλ Λέτο μπορούμε να το κάνουμε».

Ο Λέτο αναμένεται να βρίσκεται στην Ελλάδα μετά το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιανουαρίου και τότε θα σημειωθούν οι όποιες εξελίξεις στην υπόθεσή του. Ο ίδιος, πάντως, παρουσιάζεται ενοχλημένος από τις κινήσεις του Παναθηναϊκού sport-fm.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ