2013-01-05 19:57:50
Φωτογραφία για ΒΙΝΤΕΟ: Πλατανιάς Χανίων - ΠΑΣ Γιάννινα 1-1
   Στην πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων για το 2013, Πλατανιάς Χανίων και ΠΑΣ Γιάννινα αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 σε αγώνα για την 16η ημέρα του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν μόλις στο 4ο λεπτό με τον Αναστασάκο, για να ισοφαρίσει η ομάδα των Ιωαννίνων στο 20΄ με τον Κοροβέση.

   Το ματς ξεκίνησε ιδανικά για τους γηπεδούχους αφού μόλις στο 4ο λεπτό ο Αναστασάκος με κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ του Κάλαϊζιτς άνοιξε το σκορ. Στη συνέχεια η ομάδα του ΠΑΣ ισορρόπησε το ματς, πίεσε και κατάφερε να ισοφαρίσει σχετικά νωρίς, αφού στο 20ο λεπτό, ο Κοροβέσης με ένα εντυπωσιακό σουτ έξω από την περιοχή, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κηπουρού για το 1-1. Το παιχνίδι είχε ρυθμό, χωρίς ωστόσο οι δύο ομάδες να μπορούν να δημιουργήσουν ουσιαστικές φάσεις. Όλα αυτά μέχρι το τελευταίο δεκάλεπτο του ημιχρόνου, όταν οι φιλοξενούμενοι έχασαν δύο καλές ευκαιρίες με τους Κοροβέση (36΄) και Ίλιτς (38΄), ενώ οι γηπεδούχοι απείλησαν στο 44΄ με τον Μαραγκουδάκη, αλλά η προσπάθειά του, σταμάτησε στον Φεγκρούς.


  Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΠΑΣ έχασε την ευκαιρία του αγώνα στο 50΄, όταν ο Κοροβέσης έκανε την μπαλιά στον Ίλιτς, ο οποίος σε κενό τέρμα έστειλε την μπάλα άουτ. Ο Πλατανιάς προπαθούσε να πιέσει και να εκμεταλετεί τον παράγοντα έδρα, ωστόσο η ομάδα των Ιωαννίνων με υποδειγματικές αντεπιθέσεις, ήταν αυτή που είχε τις ευκαιρίες. Στο 72΄ ο Βίλα, που είχε περάσει στον αγωνιστικό χώρο λίγα λεπτά νωρίτερα, σούταρε έξω από την περιοχή και η μπάλα πέρασε ελάχιστα έξω. Η καλύτερη ευκαιρία των γηπεδούχων για να πάρουν προβάδισμα στο σκορ ήρθε στο 82΄, όταν ο Αναστασάκος βρέθηκε μέσα στην περιοχή, σούταρε, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι του Φεγκρούς. Έτσι το 1-1 ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

  Ο Πλατανιάς ολοκλήρωσε τον αγώνα με δέκα παίκτες, καθώς στην εκνοή αποβλήθηκε ο Ουντίζι με 2η κίτρινη κάρτα.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σπάθας (Πειραιά)

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 93' Ουντόζι (2η κίτρινη)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ουκάρ - Πάντος, Κοροβέσης, Τζημόπουλος, Ιλιτς, Τσουκαλά

Οι συνθέσεις:

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ΧΑΝΙΩΝ (Αναστασιάδης): Κηπουρός, Αργυρόπουλος, Αρότσα (53΄ Ναζλίδης), Κανακούδης, Μαραγκουδάκης (69΄ Μιρτσέτα), Αναστασάκος, Αγκιλέρα, Κάλαϊζιτς, Ουντότζι, Ουκάρ (83΄ Μαρτσάκης), Ντόε

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Χριστόπουλος): Φεγκρούς, Πάντος, Ντάσιος (87΄ Οικονόμου), Κολοβέτσιος, Γεωργίου, Τσουκαλάς, Τζημόπουλος, Λίλα, Κοροβέσης, Ντε Βινσέντι (67΄ Βίλα), Ίλιτς (81΄ Νικλητσιώτης)
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ