2013-01-06 13:22:06
Φωτογραφία για ΣΤΟ... ΚΥΝΗΓΙ ΤΩΝ ΠΙΛΟΤΩΝ!
Δύο ομάδες ψάχνουν ακόμη τους πιλότους που θα βρεθούν πίσω απο το τιμόνι τους, ενόψει της νέας σεζόν, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "sport-fm.gr".

Σιγά-σιγά οι ομάδες του πρωταθλήματος της Φόρμουλα 1 μπαίνουν σε αγωνιστικούς ρυθμούς, δεδομένου ότι σε –περίπου- ένα μήνα αρχίζουν οι χειμερινές δοκιμές. Πέρα από την προετοιμασία των καινούριων μονοθεσίων οι ομάδες πρέπει να βρουν και το δίδυμο με το οποίο θα… πορευτούν το 2013.

Ωστόσο, μόνο δύο «κομμάτια» λείπουν από το παζλ του γκριντ της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού, δεδομένου ότι μόνο δύο θέσεις ακόμη είναι ελεύθερες.

Τέσσερις απο τις έντεκα –πλέον ομάδες, ύστερα απο την αποχώρηση της HRT- θα συνεχίσουν με τους ίδιους πιλότος, πίσω από το τιμόνι τους. Red Bull, Ferrari, Lotus και Toro Rosso συνεχίζουν με την περσινή συνταγή.

Από την άλλη, McLaren και Mercedes μονοπώλησαν το ενδιαφέρον στις αρχές του Οκτωβρίου, με τη μετακίνηση του Λιούις Χάμιλτον στην Mercedes και τη δεύτερη αποχώρηση του Μίκαελ Σουμάχερ απο τα γκριντ.


Οι Sauber, Williams, Marussia, Mercedes και McLaren έχουν τουλάχιστον μια αλλαγή στο… ρόστερ τους, δεδομένου ότι η Sauber αντικατέστησε τον Πέρες που πήγε στην McLaren με τον Εστέμπαν Γκουτιέρες.

Ομόσταβλος του Τίμο Γκλοκ στην Marussia την επόμενη σεζόν θα είναι ο Μαξ Χίλτον, ο οποίος πήρε τη θέση του Σαρλς Πικ, ενώ τον Μπρούνο Σένα αντικατέστησε στην Williams ο Βαλτέρι Μπότας.

Τέλος, Force India και Caterham ψάχνουν ακόμη το δεύτερο πιλότο τους, αφού προς το παρόν έχουν ανακοινώσει μόνο τους Πολ ντι Ρέστα και Σαρλς Πικ, αντίστοιχα.

Αναλυτικά οι… πρωταγωνιστές του 2013:

1. Red Bull: Σεμπάστιαν Φέτελ-Μαρκ Γουέμπερ

2. Ferrari: Φερνάντο Αλόνσο-Φελίπε Μάσα

3. McLaren: Τζένσον Μπάτον-Σέρχιο Πέρες

4. Lotus: Κίμι Ραϊκόνεν-Ρομάν Γκροσεάν

5. Mercedes: Νίκο Ρόσμπεργκ- Λιούις Χάμιλτον

6. Sauber: Νίκο Χούλκενμπεργκ-Εστέμπαν Γκουτιέρες

7. Williams: Παστόρ Μαλδονάδο-Βαλτέρι Μπότας

8. Toro Rosso: Ντανιέλ Ρικιάρντο-Ζαν Ερικ Βερνιέ

9. Marussia: Τίμο Γκλοκ-Μαξ Κλίντον

10. Force India: Πολ ντι Ρέστα- ΤΒΑ

11. Caterham: Σαρλς Πικ- ΤΒΑ
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η διαπίστωση της ημέρας...!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η διαπίστωση της ημέρας...!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ