2013-01-07 09:35:03
Φωτογραφία για Σε… δίαιτα το Ford F-150 του 2015
Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, η νέα γενιά του Ford F-150 Pick-Up που θα λανσαριστεί το 2015, αναμένεται να... είναι ελαφρύτερη και με πιο ολιγαρκείς σε καύσιμο κινητήρες.

Αν και τα δεδομένα που αφορούν στις διαστάσεις, τα βάρη αλλά και τα τεχνικά χαρακτηριστικά των κινητήρων στα Pick-Up που πωλούνται στην αγορά των ΗΠΑ είναι σαφέστατα διαφορετικά σε σχέση με τα όσα ισχύουν στην ΕΕ, φαίνεται πως η ανάγκη για μείωση της μέσης κατανάλωσης καυσίμου αρχίζει και επηρεάζει και τις κατασκευάστριες εταιρείες στην άλλη όχθη του Ατλαντικού.

Ένα από τα οχήματα που αναμένεται να υποβληθούν σε… δίαιτα στο άμεσο μέλλον είναι το Ford F-150, ένα εκ των κορυφαίων σε πωλήσεις παγκοσμίως, Pick-Up. Ο νέος εκπρόσωπος της Ford αναμένεται να έχει μειωμένο βάρος αμαξώματος κατά 340 κιλά περίπου (!) χάρη στην εκτεταμένη χρήση αλουμινίου στις πόρτες, τα φτερά των τροχών αλλά και την οπίσθια θύρα.

Παράλληλα όμως, οι μέχρι στιγμής πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει στο διαδίκτυο αναφέρουν πως αλλαγές θα υπάρξουν και στην γκάμα των κινητήρων με τους οποίους θα εφοδιάζεται. Η νέα γενιά του εν λόγω Pick-Up που θα παρουσιαστεί μέσα στο 2015 θα κάνει χρήση μιας νέας γενιάς κινητήρων που προς το παρόν εξελίσσονται και φέρουν την κωδική ονομασία «Nano».

Μεταξύ αυτών, οι φήμες θέλουν να περιλαμβάνεται και ένα νέο υπερτροφοδοτούμενο μηχανικό σύνολο 2,9λτ. με έξι κυλίνδρους σε διάταξη «V» που θα συνεργάζεται με αυτόματο κιβώτιο οκτώ σχέσεων.
autotriti.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ