2013-01-09 15:30:07
Φωτογραφία για Ο ανεκδιήγητος Τσάκας...
Αντί να κοιτάξει να κρυφτεί για τα προβλήματα κακό που έκανε στον Παναθηναϊκό τους τελευταίους 16 μήνες, ο Βλάσης Τσάκας είχε το θράσος να βγάλει νέα ανακοίνωση για όσα συμβαίνουν στην ομάδα!

Ούτε ίχνος ντροπής δεν έχει ο Βλάσης Τσάκας που προσπαθεί με κάθε τρόπο να βρεθεί στο προσκήνιο, μην έχοντας συνειδητοποιήσει τα προβλήματα που προκάλεσε στον Παναθηναϊκό τους 16 τελευταίους μήνες. Και παρότι η ΠΑΕ έβαλε οριστικά τέλος στα... πριγκιπικά καμώματα του, τερματίζοντας κάθε επαφή, ο ίδιος βγάζει ανακοίνωση με την οποία χαρακτηρίζει κακομοίρη το νέο προπονητή.

Αναλυτικά η απαράδεκτη δήλωση του Τσάκα:

Όντως η σελίδα γύρισε!

Μερικοί εκκολαπτόμενοι παράγοντες που αν δεν εκτελούν κάποιο σχέδιο, σκοτεινών κύκλων, σε βάρος του Παναθηναϊκού μας, τότε πραγματικά η επιστήμη σηκώνει ψηλά τα χέρια! Εμείς κάναμε μια τίμια, ξεκάθαρη και δημόσια προσπάθεια η οποία ήταν εξ αρχής καταδικασμένη, γιατί το παιχνίδι είχε στηθεί καλά από ανθρώπους, που σε βάρος της ομάδας, προσπαθούν να στήσουν ασπίδα σε επερχόμενες καταιγίδες που περιμένουν.


Δυστυχώς ο έλεγχος των περισσότερων ΜΜΕ από αυτό το ετερόκλητο παρεάκι, προσπαθεί να κάνει το άσπρο μαύρο! Και όπως θέλει να παρουσιάσει αυτόν «τον κακομοίρη», που έφερε ως προπονητή, σαν τον Μουρίνιο (έχει εξάλλου και αυτός γκρίζα μαλλιά, αν δεν απατώμαι), έτσι προσπάθησε να πείσει, ότι ο Πρίγκιπας ήταν ο υπαίτιος, του ναυαγίου.

Γιατί κύριοι επειδή ζήτησε, ως είθισται σε τέτοια deal, μια παράταση 48 ωρών, για ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ τα χρήματα του; Αφού φροντίσατε με την τακτική σας να πάμε την τελευταία στιγμή και να μην έχει γίνει έλεγχος, στο επίμαχο διάστημα, που απαιτούσαμε εξαρχής. Τόσο πολύ καιγόσαστε να εφαρμόσετε το πλάνο σας; Φοβηθήκατε μήπως αυτό το προπονητικό κελεπούρι, το άρπαζε η ΡΕΑΛ και θα χανόταν η ευκαιρία; Ή μήπως δεν προλάβαιναν να γίνουν οι κοσμογονικές αλλαγές στο ρόστερ που θα έφερναν όλα αυτά τα αστέρια που πλασάρατε; Μήπως ο Κωνσταντίνου δεν προλάβαινε να εξαργυρώσει την Τσακομανία του;

Μήπως ο προβιβασμός Γούναρη, δυσαρεστήσει τους δυο άλλους από το Φορέα και δημιουργηθούν προβλήματα στο οικοδόμημα? Προχτές ήταν 3-4 χιλιάδες στο ΟΑΚΑ σε λίγο θα παίζετε μόνοι σας, παρέα με τα 500-700 παιδάκια του Φορέα και πιθανόν τους συγγενείς και φίλους σας! Το γήπεδο είναι δικό σας και μπορείτε να παίξετε. Όμως εκατομμύρια ματιά αγνών Παναθηναϊκών, σας παρακολουθούν! Μην κοιμάστε ήσυχοι με τα εγκλήματα, που επεξεργάζεστε και εκτελείτε.

Είσαστε ανύπαρκτοι και αρνούμαστε να σας ακολουθήσουμε στον κατήφορο σας! Τον Μάιο σίγουρα δεν σώσατε κάτι. Και τότε όμως όπως και τώρα εμποδίσατε την Αλλαγή που ο κόσμος του Παναθηναϊκού περίμενε. Και για αυτό πανηγυρίζατε. Άξιος ο μισθός σας!

Βλάσης Τσάκας

Εκπρόσωπος-Συνεργάτης της Αυτού Βασιλικής Εξοχότητας

Πρίγκιπα Faisal Bin Abdulaziz Bin Nasser Bin Abdulaziz Al Saud».

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ