2013-01-09 18:43:40
Φωτογραφία για Ξεκαρδίστηκε με Κριστιάνο ο Μέσι! (video)
Δεν γέλασε μόνο τελευταίος (για τέταρτη σερί χρονιά). Ο Λιονέλ Μέσι γέλασε… με την ψυχή του με τον Κριστιάνο Ρονάλντο και πριν την απονομή της «Χρυσής Μπάλας».

Ανεξάρτητα απ’ το ποιον εκ των δυο συμπαθείς, είναι δεδομένο. Με τέσσερις σερί «Χρυσές Μπάλες», εκ των οποίων τις τρεις διεκδίκησαν μαζί, ο Λιονέλ Μέσι μπορεί να ισχυριστεί ότι «κάνει πλάκα» στον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Όπως αποδεικνύεται όμως, ο Αργεντινός δεν… διασκεδάζει μόνο αφήνοντας δεύτερο τον Πορτογάλο. Αλλά και ακούγοντάς τον να δίνει αμήχανες απαντήσεις…

Στη συνέντευξη Τύπου, λοιπόν, πριν την απονομή του φετινού επάθλου ο Κριστιάνο ερωτήθηκε για ποιο λόγο (ως αρχηγός της εθνικής Πορτογαλίας) δεν ψήφισε για τον καλύτερο παίκτη. Και απάντησε:

«Δεν μπορούσα να ψηφίσω. Είχα τραυματιστεί (σ.σ. από την αγκωνιά του Νταβίντ Ναβάρο στο παιχνίδι με τη Λεβάντε), μετά είχα παιχνίδι με την Εθνική κι έπειτα με έστειλαν πίσω. Κι έτσι, δεν ψήφισα. Καταλαβαίνεις; Ναι»;

Με την πειστικότητα της απάντησής του λοιπόν να πλησιάζει εκείνη ημίγυμνης συζύγου που αναφωνεί «αγάπη μου, δεν είναι αυτό που νομίζεις» (μιας και ο αντικαταστάτης του στην ψηφοφορία, Μπρούνο Άλβες, ψήφισε παρεμπιπτόντως τον Ρονάλντο), ο Μέσι δεν κρατήθηκε.

Και ρίχνοντας ένα ξεκαρδιστικό (και όσο πιο πριβέ γινόταν) μίνι-γέλιο, εισέπραξε βλέμμα του Πορτογάλου χειρότερο κι απ’ αυτό που καταγράφηκε (και) φέτος κατά τη διάρκεια της απονομής.
sport-fm.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ