2013-01-09 19:18:46
Φωτογραφία για Φάμπρι: «Πρέπει να δουλέψετε σαν τρελοί»
Για τις πρώτες του εντυπώσεις από τον Παναθηναϊκό, αλλά και τα όσα είπε στους παίκτες του μίλησε σε ισπανικό μέσο ο Φάμπρι.

Ο νέος προπονητής του «τριφυλλιού» έπιασε αμέσως δουλειά και σε συνέντευξη που παραχώρησε στη «La Voz de Galicia» αποκάλυψε ποια ήταν τα βασικά πράγματα που ζήτησε από τους νέους του παίκτες:

«Πρέπει να δουλέψετε σαν τρελοί. Εγώ θα σας δώσω τα απαραίτητα εφόδια. Αν με προσέξετε. δεν θα σας κερδίσει κανείς».

Στη συνέχεια, μίλησε για το πρόβλημα της γλώσσας το οποίο λύνει με... πλάγιους τρόπους:

«Στην ομάδα έχω παίκτες που μιλάνε ισπανικά κι έναν παίκτη, τον Κουίνσι, ο οποίος μιλάει ισπανικά, αγγλικά κι ελληνικά και με βοηθάει, γιατί εγώ ξέρω πολύ λίγα αγγλικά και δεν έχω ιδέα από ελληνικά, είναι ένα σημαντικό πρόβλημα αυτό».

Παράλληλα, δήλωσε εντυπωσιασμένος από τις εγκαταστάσεις της ομάδας, τις οποίες παρομοίασε με αυτές της... Μίλαν:


«Ήρθα και βρήκα αθλητικές εγκαταστάσεις όπως αυτές της Μίλαν, με εστιατόρια, και πολλά γήπεδα, μαγαζιά... Απ` όλα. Έχω μείνει έκπληκτος με αυτό».

Αναφερόμενος στους στόχους της ομάδας στη συνέχεια, σχολίασε: «Ο στόχος της ομάδας είναι να έχει επιτυχίες σε όλες τις διοργανώσεις. Είμαστε ακόμα στη μάχη του Κυπέλλου και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτό. Επίσης πρέπει να τερματίσουμε στις πέντε πρώτες θέσεις στο πρωτάθλημα, γιατί έτσι θα μπορέσουμε να συμμετάσχουμε στα πλέι οφ για μία θέση στο Champions League η το Europa League. Έχουμε όλο το δεύτερο γύρο για να πετύχουμε».

Τέλος, μίλησε για το σύστημα που θέλει να εφαρμόσει, δίνοντας ένα πρόσφατο παράδειγμα: «Αν είδατε πώς έπαιξε τις προάλλες η Ντέπορ με τον Ντομίνγκος Πασιένσια, έχετε μια ιδέα για το τί ψάχνω. Η ομάδα πρέπει να ξεκινάει από την άμυνα. Η αποστολή μου είναι να αναζητήσω την ισορροπία στην ομάδα και να προχωρήσω με βάση αυτή την προσέγγιση».
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ