2013-01-09 19:16:45
Φωτογραφία για Το πρόγραμμα της Τετάρτης...
Το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό πλησιάζει και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας δουλεύουν καθημερινά εντατικά για αυτό το παιχνίδι του προσεχούς Σαββάτου. Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε πολλή δουλειά στην τακτική, «σπασμένη» σε πολλά κομμάτια.

Χωρισμένοι σε γκρουπ οι «ερυθρόλευκοι» δούλευαν πολύ έντονα στα τελειώματα των φάσεων, με ανάπτυξη του παιχνιδιού και σέντρες ή παράλληλες μπαλιές από τους ακραίους. Στο άλλο μισό του γηπέδου, οι πιο αμυντικογενείς ποδοσφαιριστές δούλευαν υπό τις οδηγίες του Λεονάρντο Ζαρντίμ επάνω στο κομμάτι της αμυντικής λειτουργίας, αλλά και της ανάπτυξης του παιχνιδιού, με την πρώτη πάσα από το τέρμα προς τους αμυντικούς. Στη συνέχεια οι παίκτες έκαναν δίτερμα, σε μεγάλο χώρο, με τη συμμετοχή και του Αβραάμ Παπαδόπουλου.

Ο Δημήτρης Σιόβας συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασής του, κάνοντας ατομικό στο γήπεδο. Το ίδιο και ο Αριέλ Ιμπαγάσα, όπως και ο Τζαμέλ Αμπντούν. Από ίωση ταλαιπωρούνται οι Τζιμπούρ και Τάτος και έμειναν στο γυμναστήριο, κάνοντας ειδικό πρόγραμμα, για να μην επιβαρυνθεί η κατάσταση της υγείας τους. Θεραπεία έκανε ο Νταβίδ Φουστέρ. Αύριο το πρωί οι «ερυθρόλευκοι» θα προπονηθούν στις 10:30.

Αύριο Πέμπτη, 10 Ιανουαρίου 2013, στις 13:00, θα γίνει στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ολυμπιακού.

• Η εκδήλωση δεν θα είναι ανοικτή για τους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε.

 http://www.olympiacos.org
redwhitenews
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ