2013-01-09 20:46:06
Φωτογραφία για ΦΟΥΛΑΜ ΚΑΙ... ΒΕΝΓΚΕΡ ΓΙΑ ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ!
Δεν θα είναι απίθανο ο Κώστας Μήτρογλου να γίνει συμπαίκτης με τον Γιώργο Καραγκούνη στη Φούλαμ, με τον «πιστολέρο» να αρέσει στον Αρσέν Βενγκερ και τον Ολυμπιακό να προσπαθεί για ανανέωση!

Όπως αποκαλύπτει η στήλη «Sportdog Penalty» ο διεθνής επιθετικός του Ολυμπιακού έχει τραβήξει πολλά... μάτια από την Αγγλία πάνω του και είναι πολύ πιθανό να υπάρξει πρόταση ακόμα και τον Γενάρη. Πάντως το ενδιαφέρον προέρχεται από το Λονδίνο στο οποίο βρίσκεται ο Γιώργος Καραγκούνης αλλά και η Άρσεναλ, με τον Αλσατό τεχνικό να μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον Κώστα Μήτρογλου.

Μάλιστα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, την Κυριακή άνθρωπος της αγγλικής ομάδας βρέθηκε στο "Γ. Καραϊσκάκης" για να τσεκάρει τον φορ του Ολυμπιακού και τον είδε να σκοράρει κόντρα στη Βέροια.

Ο "Μητρογκόλ" παρακολουθείται από διάφορους σκάουτερ της Φούλαμ και όπως αναφέρει το δημοσίευμα, κατάσκοπος των Άγγλων τον είχε τσεκάρει και τον Οκτώβριο στην εκτός έδρας αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Μονπελιέ, όταν σκόραρε στο τέλος το νικητήριο γκολ.


Επίσης, άλλος σκάουτερ της ομάδας του Γιώργου Καραγκούνη τον είδε και τον Νοέμβριο στο Φάληρο, όταν και πάλι το... "κόλλησε" σε βάρος του ΟΦΗ για το πρωτάθλημα (2-0).

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το δημοσίευμα, δεν είναι απίθανο να "σκάσει" πρόταση για τον Μήτρογλου από τη Φούλαμ, είτε τώρα τον Γενάρη είτε το καλοκαίρι, αφού ο παίκτης είναι ψηλά στη λίστα των "κότατζερς".

Επικαλούμενο μάλιστα μανατζερική πηγή το δημοσίευμα ισχυρίζεται ότι ο "Μητρογκόλ" αρέσει πολύ στον προπονητή της Φούλαμ, Μάρτιν Γιολ, ενώ η αγγλική ομάδα από τότε που την ανέλαβε ο Ολλανδός, παρακολουθεί στενά την ελληνική αγορά.

Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι πριν από τον Καραγκούνη, ο Γιολ είχε παραδεχθεί ότι η ομάδα του είχε καταθέσει πρόταση για την απόκτηση του Κέβιν Μιραλάς.

Το ρεπορτάζ για τον Μήτρογλου δεν σταματάει, όμως, εδώ... Ο φορ του Ολυμπιακού γενικά κάνει ...γκελ στην Αγγλία. Ακόμη και η Άρσεναλ παρακολουθεί την εξελιξή του, με τον Βενγκέρ να δηλώνει ...θαυμαστής του

"Eίναι φανταστικός φορ", είχε ομολογήσει ο Αλσατός τεχνικός στον Βαγγέλη Μαρινάκη για τον Μήτρογλου και αν ο Έλληνας φορ ήταν Γάλλος σίγουρα θα έκανε κίνηση να τον πάρει.

Την ίδια ώρα, με δεδομένο πως το συμβόλαιό του τελειώνει το 2014, ο Ολυμπιακός, που βλέπει πως έχει μεγάλη πέραση, φέρεται διατεθειμένος να του προτείνει να το επεκτείνει με γενναία αύξηση αποδοχών!

Βέβαια, η πλευρά Μήτρογλου δεν δείχνει να βιάζεται να συζητήσει μια πρόωρη ανανέωση. Άλλωστε, όσο κάνει σούπερ σεζόν, τόσο θα αυξάνονται οι μνηστήρες...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ