2013-01-09 20:49:03
Φωτογραφία για 52η μοτοπορεία αγανακτισμένων μοτοσυκλετιστών
Οι Αγανακτισμένοι Μοτοσυκλετιστές Ελλάδας οργανώνουν το Σάββατο 12/01/2013 την 52η Μοτοπορεία τους στον νομό Αττικής.

Θα ενωθούμε με τους κατοίκους της Χαλκιδικής που θα φτάσουν στην Αθήνα για να διαμαρτυρηθούν για την καταστροφή των δασικών οικοσυστημάτων, ρύπανση του υδροφορέα, της ατμόσφαιρας και του εδάφους, υποβάθμιση της ποιότητας ζωής, εξαφάνιση των ήπιων οικονομικών δραστηριοτήτων και της προοπτικής αειφόρου ανάπτυξης, διάρρηξη του κοινωνικού ιστού, υποθήκευση του μέλλοντος και των επερχόμενων γενεών από την επέκταση των μεταλλευτικών δραστηριοτήτων της Ελληνικός Χρυσός Α.Ε. και της καναδικής Eldorado Gold Corp., στη Χαλκιδική.

Όλα αυτά στο βωμό του κέρδους μεγαλοεργολάβων και πολυεθνικών, κατά παράβαση της εθνικής και ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Όλα αυτά στο όνομα της “ανάπτυξης” και των μεγάλων επενδύσεων που αποφέρουν ασύλληπτα κέρδη σε λίγους και επιβαρύνουν τους πολλούς με το κόστος.


Όταν ένα δάσος χάνεται από πυρκαγιά, το λέμε ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ... Όταν όμως ένα δάσος χάνεται για το συμφέρον του Μπόμπολα, τότε το ονομάζουμε ΑΝΑΠΤΥΞΗ Θα συγκεντρωθούμε στις 09:30 στον κόμβο Μεταμόρφωσης και θα αναχωρήσουμε στις 10:00 για τα Προπύλαια για να συμμετάσχουμε στην διαμαρτυρία μαζί τους.

Είναι απαραίτητο όλοι μας να έχουμε μαζί μας άδεια, δίπλωμα, ασφάλεια, τέλη κυκλοφορίας και κράνη (στο κεφάλι όχι στον αγκώνα). Ότι δηλαδή θα έπρεπε να έχουμε σε έναν τυπικό έλεγχο.

ΣΑΒΒΑΤΟ 12 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2013

Σημείο Συνάντησης : Κόμβος Μεταμόρφωσης

Ώρα Συγκέντρωσης : 09:30

Ώρα Αναχώρησης : 10:00
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ