2013-01-10 07:55:18
Φωτογραφία για Στην τελική ευθεία για την φορολογική ενημερότητα
Την πεποίθησή του ότι η ΠΑΕ Άρης θα έχει εξασφαλίσει φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα μέσα στο τρέχον 48ωρο εξέφρασε δημόσια ο Στάθης Τσομίδης, μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ και ένας εκ των νομικών που ασχολούνται ενεργά με την υπόθεση υπαγωγής του Άρη στο άρθρο 99.

Οι ενέργειες της διοίκησης της ΠΑΕ σε συνεργασία με την ΚΜΑ κινούνται προς αυτήν την κατεύθυνση, δηλαδή την εξασφάλιση όλων εκείνων των εγγράφων που θα επιτρέψουν στην ομάδα να είναι φορολογικά ενήμερη και κυρίως να πάρει το «πράσινο φως» από την ΕΠΟ για την πραγματοποίηση μεταγραφών.

Και χθες έγιναν, αλλά και σήμερα αναμένεται να γίνουν μια σειρά από ενέργειες των διοικούντων του Άρη, ώστε μέχρι την Πέμπτη ή το αργότερο μέχρι την Παρασκευή, τελευταία μέρα της βδομάδας, να αποκτήσει ο σύλλογος τη δυνατότητα μεταγραφών.

Ήδη οι περιπτώσεις που απασχολούν τους κίτρινους είναι συγκεκριμένες, κάποιες έχουν δει το φως της δημοσιότητας (Τάτος, Διαμαντάκος) και κάποιες όχι. Το ζητούμενο είναι να καλυφθεί το συντομότερο δυνατόν ο χαμένος χρόνος και να ενισχυθεί στο μέτρο το δυνατόν η ομάδα, ώστε να βγει κερδισμένοι στο παιχνίδι της αγωνιστικής επιβίωσης.
pressaris.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ