2013-01-10 10:35:05
Φωτογραφία για Πάτρα: Έφυγαν δύο γνωστοί Πατρινοί που έμεναν στην ίδια πολυκατοικία - Σήμερα η κηδεία τους
Δύο άνθρωποι με διαφορά σχεδόν μίας γενιάς και λίγων ορόφων κηδεύονται την ίδια μέρα από την Ευαγγελίστρια. Ο Σπύρος Ανδρουτσέλης και η Μαρία Γιαννακοπούλου.

Ο Σπύρος Ανδρουτσέλης, άσκησε το επάγγελμα του εμπόρου (κυρίως ως αντιπρόσωπος της Mazda) για δεκαετίες στο ίδιο ακριβώς σημείο Αγίου Ανδρέου και Γούναρη, που εδρεύουν οι επιχειρήσεις του γιου του Βλάσση. Σύζυγος της Θεώνης Ανδρουτσέλη, εγκατεστημένοι σε μία από τις πρώτες εμβληματικές πολυκατοικίες της Πλατείας Όλγας έκαναν τέσσερα αγόρια. Τον Γιώργο, τον Βλάσση, τον Ανδρέα και τον Νίκο. Υπήρξε αναγνωρισμένο μέλος της τοπικής κοινωνίας και χωρίς να επιδιώκει την προβολή είχε μακρά παρουσία σε όλες τις εκφάνσεις της κοινωνικής ζωής. Υπέκυψε μετά από σύντομη νόσο σε ηλικία 89 ετών. Κηδεύεται στη 1.30 μετά το μεσημέρι.

Η Μαρία Γιαννακοπούλου, μέλος γνωστής οικογένειας έφυγε στα 63 της χρόνια. Χαμογελαστή, από τις πιο αγαπητές εμπόρους της οδού Μαιζώνος, στη μακροχρόνια επαγγελματική της δραστηριότητα από την εποχή των κάζουαλ ενδυμάτων αλλλα και των ειδών σπιτιού Costa Boda. Με τον σύζυγό της Παναγιώτη απέκτησαν δύο γιους τον Ανδρέα και τον Γιάννη που μαζί με τις συζύγους τους Βιβή και Νινέτα στάθηκαν δίπλα στη μητέρα τους στον δύσκολο αγώνα για να αντιμετωπίσει την ασθένειά της. Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί στις 3 το απόγευμα επίσης από την Ευαγγελίστρια.

Πηγή: thebest
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ