2013-01-10 15:27:08
Φωτογραφία για Μέσα ο Αμπντούν, έξω ο Κάρολ
Προπονήθηκε κανονικά ο Τζαμέλ Αμπντούν, αλλά ο Λεονάρντο Ζαρντίμ δεν μπόρεσε να χαμογελάσει στη σημερινή προπόνηση του Ολυμπιακού. Στο νοσοκομείο με πόνους στην κοιλιά ο Κάρολ, αποχώρησε Ντιακιτέ.

Ευχάριστα, αλλά και δυσάρεστα νέα για τον Λεονάρντο Ζαρντίμ... Ο Τζαμέλ Αμπντούν συμμετείχε κανονικά στην προπόνηση της Πέμπτης δείχνοντας να έχει αφήσει πίσω του τη θλάση που τον ταλαιπωρούσε από τα τέλη του 2012. Πλέον είναι στη διακριτική ευχέρεια του Πορτογάλου προπονητή αν θα τον συμπεριλάβει στα πλάνα του για το ματς με τον Λεβαδειακό το Σάββατο στην πόλη της Βοιωτίας. Εξάλλου, ο Ραφίκ Τζεμπούρ και ο Ανδρέας Τάτος ξεπέρασαν την ίωση που τους ταλαιπώρησε και προπονήθηκαν δίχως προβλήματα.

Αντίθετα, ο Ντρίσα Ντιακιτέ αποχώρησε από την προπόνηση με χτύπημα στη δεξιά ποδοκνημική και θα φανεί προσεχώς η κατάστασή του, ενώ ο Ρόι Κάρολ εισήχθη το πρωί στο νοσοκομείο με οξύ κοιλιακό άλγος και του χορηγήθηκε θεραπεία. Ο Βορειοϊρλανδός γκολκίπερ χάνει σίγουρα το ματς με τον Λεβαδειακό και είναι αμφίβολο αν θα παίξει απέναντι στην Καβάλα την Τετάρτη για το Κύπελλο.


Σίγουρα απόντες θα είναι ο Νταβίντ Φουστέρ που κάνει θεραπεία, οι Αριέλ Ιμπαγάσα, Δημήτρης Σιόβας και Χαράλαμπος Λυκογιάννης, που έκαναν ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Αβραάμ Παπαδόπουλος μάλλον θα προφυλαχθεί για να επανέλθει την επόμενη εβδομάδα, είτε στο Κύπελλο κόντρα στην Καβάλα είτε για το πρωτάθλημα απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού ολοκληρώνεται με προπόνηση το πρωί της Παρασκευής (10:30) κι εν συνεχεία θα ανακοινωθεί η αποστολή.
sport-fm.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ