2013-01-10 21:27:04
Φωτογραφία για Αμαλιάδα: Πήγαν στο ψητοπωλείο ως πελάτες και έφυγαν ως... ληστές!
Με... πρωτότυπο τρόπο επιχείρησαν να ληστέψουν δύο άνδρες ένα ψητοπωλείο στην Αμαλιάδα το βράδυ της Τετάρτης. Υποδύθηκαν αρχικά τους πελάτες, και αφού αποχώρησαν οι υπόλοιποι θαμώνες, άρπαξαν με την απειλή μαχαιριού -το πήραν από την κουζίνα του καταστήματος- ένα κινητό τηλέφωνο και 180 ευρώ από τον ιδιοκτήτη.

Ωστόσο, έμειναν... με τη χαρά, καθώς η Ασφάλεια Αμαλιάδας τους εντόπισε σήμερα το πρωί (10/1). Οι συλληφθέντες, ηλικίας 31 και 26 ετών, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Αμαλιάδας.

Δείτε και την ανακοίνωση της Αστυνομίας

Συνελήφθησαν σήμερα (10-1-2013), πολύ νωρίς το πρωί, στην Αμαλιάδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αμαλιάδας, δύο ημεδαποί άνδρες, ηλικίας 31 και 26 ετών, σε βάρος των όποιων σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη ληστείας κατά συναυτουργία.

Ειδικότερα οι δράστες μετέβησαν ως πελάτες στο ψητοπωλείο και αφού περίμεναν μέχρι να αποχώρησαν όλοι οι θαμώνες απείλησαν με μαχαίρι που πήραν από την κουζίνα του καταστήματος τον 18χρονο ιδιοκτήτη αναγκάζοντας τον να τους παραδώσει το χρηματικό πόσο των 180 ευρώ και το κινητό του τηλέφωνο.


Για την διερεύνηση του περιστατικού και την ανεύρεση των δραστών ενεργήθηκαν άμεσες αναζητήσεις από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αμαλιάδας με αποτέλεσμα τον εντοπισμό τους μέσα σε λίγη ώρα και τη σύλληψη τους.

Στην κατοχή των συλληφθέντων οι Αστυνομικοί βρήκαν το κινητό τηλέφωνο και μέρος των χρημάτων που είχαν αφαιρέσει τα οποία αφού κατέσχεσαν απέδωσαν στον 18χρονο.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας ενώ οι έρευνες για συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες παράνομες πράξεις συνεχίζονται.

patrisnews.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ