2013-01-11 00:24:03
Φωτογραφία για Η ανεξαρτητοποίηση της βλακείας
της Μαρίας Γιαχνάκη

Ο ένας βουλευτής μετά τον άλλον ανεξαρτητοποιούνται αφού πρώτα έχουν πάρει μέρος σε ένα σωρό εγκλήματα εις βάρους τούτου του τόπου.

Το χειρότερο από όλα είναι ότι νομίζουν ότι αν φύγουν από την ομάδα των εκτελεστών ενώ ήταν εκεί καθ’ όλη την διάρκεια της εκτέλεσης και παρακολουθούσαν σιωπηρά τα εγκλήματα εις βάρος του ελληνικού λαού, θα ξεπλυθούν από κάθε κατηγορία και ντροπή αν αλλάξουν στέγη.

Πήραν όλοι μέρος πρώτα στα πανηγύρια στα φαγοπότια και στις μοιρασιές. Συγκάλυπταν συναδέλφους τους πολιτικούς και καριερίστες βουλευτές που έπαιζαν μπιλιάρδο στην πλάτη μας όλα αυτά τα χρόνια. Τώρα ο ένας πάει κάνει δικό του κόμμα ,ο άλλος δεν συμφωνεί με την ιεραρχία στο κόμμα που είναι και που μεταπήδησε σε αυτό από άλλο κόμμα και όποτε τους καπνίσει παίρνουν το καπελάκι τους, γράφουν και μια επιστολή στον πρόεδρο της Βουλής ότι τάχα μου δήθεν δεν αντέχουν άλλο την διαφθορά και την συγκάλυψη και την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια.


Αυτοί είναι οι Έλληνες πολιτικοί κοτσάρουν μια ανεξαρτητοποίηση παίρνουν κι ένα συγχωροχάρτι από τη σημαία και πάνε γι άλλα… Και αν πάνε για το καλό το δικό μας πάει κι έρχεται αλλά δυστυχώς πάνε για το καλό της καρέκλας και αυτό πια δεν αντέχεται .

Και δεν μιλώ για την τελευταία ανεξαρτητοποίηση που έγινε αλλά για όλες αυτές τις απερίσκεπτες μετακινήσεις βουλευτών που νομίζουν ότι το κοινοβούλιο και οι πολιτικές απόψεις και θέσεις είναι γλειφιτζούρια που λιώνουν briefingnews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ