2013-01-11 00:16:03
Φωτογραφία για Έρχονται οι Προιστορικοί Κρουντς στις αίθουσες τον Απρίλιο
Μία νέα παιδική ταινία κινουμένων σχεδίων με τίτλο «Οι Κρούντς-The Croods» σε σκηνοθεσία Κιρκ Ντε Μίκο και Κρις Σάντερς αναμένεται να... παιχθεί στις ελληνικές αίθουσες τον ερχόμενο Απρίλιο σε διανομή από την εταιρεία Odeon. Το φιλμ θα κάνει πρεμιέρα στις Αμερικανικές αίθουσες στις 22 Μαρτίου 2013.

Πρόκειται για μια χαριτωμένη προϊστορική κωμική περιπέτεια, η οποία ακολουθεί την πρώτη οικογένεια του πλανήτη στο ξεκίνημα ενός μοναδικού ταξιδιού σε έναν αχαρτογράφητο, άγνωστο και φανταστικό κόσμο όταν η σπηλιά που τους προστάτευε καταστρέφεται.

Διασχίζοντας εκπληκτικά τοπία, οι Κρούντς ανακαλύπτουν έναν απίστευτο νέο κόσμο γεμάτο από φανταστικά πλάσματα με αποτέλεσμα οι απόψεις τους για τον κόσμο και τη ζωή να αλλάξουν για πάντα.

Οι Έλληνες ηθοποιοί που έλαβαν μέρος στη μεταγλώττιση του τρέιλερ και φυσικά συμμετέχουν και στο φιλμ είναι οι Σάκης Μπουλάς, Πέτρος Σπυρόπουλος, Νίκος Κουρής, Εβίτα Φιτσαντωνάκη, Αντέλα Μέρμηγκα, Ντορίνα Θεοχαρίδου και Βασίλης Μηλιός.

Στην πρωτότυπη Αμερικάνικη κόπια ακούγονται οι φωνές των Νίκολας Κέιτζ, Έμμα Στόουν, Ράιαν Ρέινολντς, Κάθριν Κίνερ, Κλόρις Λίτσμαν, κ.α.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Με ασφάλεια στον σταθμό...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Με ασφάλεια στον σταθμό...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ