2013-01-11 07:31:33
Φωτογραφία για Πίστη για Τζεμπούρ
Στον Ολυμπιακό αισιοδοξούν ότι ο Ραφίκ Τζεμπούρ θα παραμείνει, αν και έχει στα χέρια του πρόταση από γερμανική ομάδα. Πώς εξελίσσεται η υπόθεση του Βασίλη Τοροσίδη.

Συγκρατημένη αισιοδοξία επικρατεί στον Ολυμπιακό ότι ο Ραφίκ Τζεμπούρ θα ανανεώσει το συμβόλαιό του, το οποίο λήγει στο τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Χθες ο Βαγγέλης Μαρινάκης έστειλε «μήνυμα» στον Αλγερινό φορ και τον Βασίλη Τοροσίδη, οι υποθέσεις των οποίων απασχολούν περισσότερο τη διοίκηση της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ.

Οι ιθύνοντες του συλλόγου ενημέρωναν ότι δεν υπήρξε κάποια συνάντηση με τους ποδοσφαιριστές στο περιθώριο της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Ωστόσο, χθες το βράδυ προέκυπτε ότι το θέμα του Τζεμπούρ πάει καλά και η εκτίμηση που επικρατεί στις τάξεις της ομάδας είναι ότι τελικά θα μείνει.

Αυτή τη στιγμή ο διεθνής φορ φέρεται να εξετάζει μία πρόταση που έχει δεχθεί από την Στουτγκάρδη, η οποία και περιμένει την απάντησή του. Ο …χρονος επιθετικός έχει ενημερώσει τη διοίκηση ότι θέλει να παραμείνει στον Ολυμπιακό και θα αποχωρήσει μόνο αν έρθει κάποια εξαιρετική πρόταση για την απόκτησή του.


Τις προηγούμενες μέρες οι πρωταθλητές Ελλάδας - όπως γράφει ο «Γαύρος» - δέχθηκαν πρόταση 800.000 ευρώ από κάποια τουρκική ομάδα, όμως αυτή δεν έγινε αποδεκτή.

Σημαντικό ρόλο στη θέληση του Τζεμπούρ να μείνει στο Λιμάνι είναι ότι ο Μαρινάκης του έχει δείξει πόσο τον υπολογίζει και έχει απευθείας επαφή μαζί του για όποια πρόταση έρχεται στα χέρια του.

Όσον αφορά τον Τοροσίδη, χθες διαψεύστηκε η φημολογία που είχε αναπτυχθεί ότι θα υπάρξει άμεσα συνάντηση με τον μάνατζέρ του. Ο διεθνής μπακ παρουσιάζεται το τελευταίο διάστημα να σκέφτεται σοβαρά το θέμα της παραμονής, αλλά η διοίκηση αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά.

Και στην Ιταλία υπήρχε δημοσίευμα σύμφωνα με το οποίο ναι μεν τον έχουν κοιτάξει Ρόμα και Τζένοα, αλλά οδεύει προς Αγγλία από όπου υπάρχει ενδιαφέρον -όπως υποστηρίζει- από δύο συλλόγους.
sport-fm.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ο καιρός σήμερα
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ο καιρός σήμερα
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ