2013-01-11 07:30:09
Φωτογραφία για Τα πάντα για να έρθει
Κάθε δυνατή προσπάθεια για την απόκτηση του Τζιμπρίλ Σισέ καταβάλλει η διοίκηση του Παναθηναϊκού. Η προσφορά των «πρασίνων», το ατού που λέγεται Πατέρας και οι σκέψεις του Γάλλου.

Ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό για να φέρει και πάλι τον Τζιμπρίλ Σισέ στην ομάδα κάνει η διοίκηση του Παναθηναϊκού. Αφενός μεν γιατί με τον Γάλλο επιθετικό θα λυθεί το πρόβλημα στο εύκολο γκολ που αντιμετωπίζει από την αρχή της περιόδου η ομάδα, αφετέρου δε (και ίσως αυτός να είναι ο κυριότερος λόγος) γιατί η παρουσία του είναι αρκετή για να συσπειρώσει τον διχασμένο κόσμο και να επαναφέρει την αισιοδοξία στις τάξεις του. Η επιστροφή του Σισέ θα έχει και οικονομικά κέρδη, από την παρουσία του κόσμου στο γήπεδο, την πώληση εμφανίσεων της ομάδας και ενδεχομένως την εξασφάλιση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου για την επόμενη σεζόν.

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής επιθυμεί διακαώς να επιστρέψει, καθώς φαίνεται πως είναι εκτός πλάνων του Χάρι Ρέντναπ στην ΚΠΡ, ενώ λατρεύει την Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό
. Έχει, ωστόσο, κάποιους ενδοιασμούς που έχουν να κάνουν με τη γενικότερη κατάσταση στο «τριφύλλι», αλλά και με πιθανές αντιδράσεις άλλων ποδοσφαιριστών, στους οποίους οφείλονται πολλά χρήματα και είναι φυσιολογικό να δυσανασχετήσουν αν αποκτηθεί ένας ποδοσφαιριστής με τόσο υψηλό κασέ.

Μεγαλύτερο εμπόδιο από τους ενδοιασμούς του Σισέ είναι το κόστος. Ο 31χρονος φορ αξιώνει 1,2 εκατ. ευρώ για τους επόμενους μήνες, ενώ ο Παναθηναϊκός έχει εξασφαλίσει πως μπορεί να συγκεντρώσει μέχρι στιγμής 700.000 ευρώ. Μάλιστα μόλις 250.000 ευρώ εξ αυτών θα επιβαρύνουν την ΠΑΕ, ένα κονδύλι που είχε προβλεφτεί για την ενίσχυση στην επίθεση, ενώ τα υπόλοιπα χρήματα θα μπουν από τους μετόχους, μεταξύ των οποίων και από τον Νικόλα Πατέρα. Ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ είναι ίσως το μυστικό «όπλο» του Παναθηναϊκού για να φέρει πίσω τον Σισέ, λόγω της ιδιαίτερης σχέσης που έχουν οι δύο άνδρες.

Ασφαλώς ο Παναθηναϊκός δεν… παίζει μόνος του για τον Σισέ. Ομάδα από την Κίνα φέρεται να του έχει καταθέσει πρόταση που τον καλύπτει οικονομικά, ωστόσο ο ίδιος δεν «ψήνεται» να ακολουθήσει τα χνάρια των Ντρογκμπά και Ανελκά. Η Λιλ ενδιαφέρθηκε να τον αποκτήσει, αλλά αποθαρρύνθηκε στο άκουσμα των απαιτήσεών του, ενώ αρκετές ακόμη ομάδες τον έχουν ψηλά στη λίστα τους.

Οι επόμενες μέρες είναι κρίσιμες για να ξεκαθαρίσει το τοπίο και να φανεί αν ο Τζιμπρίλ Σισέ θα επιστρέψει στον Παναθηναϊκό.
sport-fm.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ