2013-01-11 20:47:02
Φωτογραφία για Σκύλος που μοιάζει με… λιοντάρι!
Κάπως έτσι αισθάνθηκαν και οι κάτοικοι στο Νόρφολκ των ΗΠΑ, βλέποντας πριν από μερικές μέρες ένα μικρό λιονταράκι να κάνει βόλτες αμέριμνο στους δρόμους της πόλης. Δεν ήταν λίγοι αυτοί που κλείστηκαν στο σπίτι τους και άλλοι έτρεξαν να κρυφτούν.

Οι πιο τολμηροί, μάλιστα, κάλεσαν την Αστυνομία λέγοντας ότι ένα νεογέννητο λιοντάρι κυκλοφορεί στους δρόμους πεινασμένο, ψάχνοντας για τροφή. Αυτό πάντως που παραξένεψε τους κατοίκους της αμερικανικής πόλης ήταν το γεγονός ότι το… άγριο ζώο ήταν φιλικό και ήσυχο, ενώ δεν είχε καμία επιθετική διάθεση.

Το μυστήριο λύθηκε γρήγορα, άμα τη εμφανίσει του ιδιοκτήτη του… λιονταριού, ο οποίος έλυσε αμέσως όλες τις πιανές (και απίθανες) απορίες! Ο Charlie είναι ένας τρίχρονος σκύλος, τρυφερός, γλυκός και αγαπησιάρης, που μοιάζει με λιοντάρι, ακριβώς επειδή ο εκκεντρικός Daniel 9ο ιδιοκτήτης του) επιλέγει να τον κουρεύει σαν… λιοντάρι!

Με χρώμα που παραπέμπει στο άγριο ζώο αλλά και με μια εντυπωσιακή χαίτη, ο Charlie είναι ο φόβος και ο τρόμος του κόσμου! Χωρίς τη θέλησή του perierga.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ