2013-01-11 20:47:10
Φωτογραφία για Πάτρα: Θλίψη στον Εθνικό Σαγεϊκων από το θάνατο του Νίκου Γκοτσούλια
Θλίψη σκόρπισε στο στρατόπεδο του Εθνικού Σαγεϊκων η είδηση του θανάτου του Νίκου Γκοτσούλια, ο οποίος υπηρέτησε τον Εθνικό Σαγεϊκων για πολλά χρόνια φορώντας καταρχήν την φανέλα του για σχεδόν μία 15ετία, ενώ υπήρξε για μεγάλο διάστημα και πρόεδρός του. Μάλιστα επί δικής του θητείας στην προεδρία ο Εθνικός Σαγεϊκων την περίοδο 1990-91 ανέβηκε για πρώτη φορά στην ιστορία του στην Δ' Εθνική.

Ο Νίκος Γκοτσιούλας παλιότερα είχε συσκευαστήριο, ήταν αγαπητός στην Τοπική κοινωνία και "έφυγε" χθες σε ηλικία 61 ετών μετά από γενναία μάχη που έδωσε με την επάρατη νόσο. Η κηδεία του έγινε σήμερα στις 11 π.μ. από τον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Σαγεϊκων. Σε ένδειξη πένθους οι παίκτες του Εθνικού Σαγεϊκων θα αγωνιστούν στο Κυριακάτικο παιχνίδι με τον Πάμισο με μαύρα περιβραχιόνια, έχει κατατεθεί αίτημα στην ΕΠΟ προκειμένου να κρατηθεί και ενός λεπτού σιγή, ενώ εκδόθηκε και η παρακάτω ανακοίνωση:

«Το ΔΣ του Εθνικού Σαγεΐκων εκφράζει τα βαθιά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος Νικολάου Γκοτσούλια, ο οποίος είχε διατελέσει επί σειρά ετών πρόεδρος και την περίοδο 1990-91 ήταν ο πρώτος που την οδήγησε στη Δ' Εθνική. Ως ένδειξη τιμής η ομάδα θα κάνει κατάθεση στεφάνου, αντιπροσωπεία του ΔΣ θα παρευρεθεί στη νεκρώσιμη ακολουθία και την Κυριακή 13 Ιανουαρίου, στον εντός έδρας αγώνα με τον Πάμισο θα αγωνιστεί με μαύρα περιβραχιόνια».

Πηγή: thebest
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ