2013-01-12 13:45:03
Φωτογραφία για Η Μπιγιονσέ θα... ορκίσει τον Ομπάμα!
Ένα εκατομμύρια δολάρια κοστίζει το πακέτο VIP για όσους θέλουν να παρευρεθούν στην ορκωμοσία του προέδρου των ΗΠΑ. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το πάρτι προς τιμήν του θα είναι κάτι παραπάνω από... χουλιγουντιανή παραγωγή αν και για φέτος έχουν προγραμματιστεί μόνο δύο επίσημες βραδιές αντί... δέκα που είχαν γίνει την προηγούμενη φορά.

Η Μπιγιονσέ, το είδωλο της ποπ θα… ορκίσει τον Ομπάμα! Σύμφωνα με πληροφορίες, η καλλονή μητέρα θα τραγουδήσει τον εθνικό ύμνο της Αμερικής κατά την «σεμνή» τελετή που θα πραγματοποιηθεί στις 21 Ιανουαρίου.

Στην Ουάσιγκτον θα βρίσκεται την μεγάλη βραδιά και η Κέλι Κλάρκσον, που θα ερμηνεύσει το «My Country 'Tis of Thee» καθώς και η σέξι Λατίνα ηθοποιός, Εύα Λονγκόρια.

Ο πρόεδρος ζήτησε από τους επιχειρηματίες, που έχουν επωφεληθεί, να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη όμως οι αντιδράσεις είναι πολλές, καθώς την προηγούμενη φορά το εισιτήριο κόστιζε μόλις 50.000 δολάρια Πάντως, εικάζεται ότι ο πρόεδρος θα προχωρήσει και σε άλλες πριβέ εκδηλώσεις για να ικανοποιήσει όσους τον «προτιμήσουν». Για τα φυσικά πρόσωπα το εισιτήριο ανέρχεται στα 250.000 δολάρια.
star.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ