2013-01-14 11:19:26
Φωτογραφία για Πάτρα: Προσαγωγές έξι υπόπτων, μέχρι στιγμής, για τις νυχτερινές εμπρηστικές επιθέσεις
Επί ποδός βρίσκεται πλέον η τοπική ΕΛ.ΑΣ. μετά τις εμπρηστικές επιθέσεις σε τρία σημεία στη διάρκεια της νύχτας όπου σημειώθηκαν ζημιές σε ΑΤΜ και σε ...προσόψεις τραπεζών και του Υποθηκοφυλακείου στην Πάτρα.

Μέχρι στιγμής στις έξι έχουν ανέλθει οι προσαγωγές υπόπτων για τις εμπρηστικές επιθέσεις, δίχως ακόμα να έχει συλληφθεί κάποιος. Πρόκειται για άτομα νεαρής ηλικίας τα οποία ανήκουν, σύμφωνα με πληροφορίες, στον αντιεξουσιαστικό χώρο και σε αριστερές οργανώσεις και αυτή την ώρα εξετάζονται από την ΕΛ.ΑΣ.

Εξάλλου οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών και των υπολοίπων υπηρεσιών, έχουν λάβει εντολή να εντείνουν τις περιπολίες και την επιτήρηση των χώρων που πιθανόν να αποτελέσουν στόχο.

Όπως εικάζουν, πάντως αξιωματούχοι της τοπικής αστυνομίας, οι επιθέσεις αυτές στην Πάτρα, λειτουργούν ως… ουρά στα όσα συμβαίνουν τα τελευταία 24ωρα στην Αθήνα, με τις εκκενώσεις των «Βίλα Αμαλία» και «κατάληψη Σκαραμαγκα» και φυσικά τις εμπρηστικές επιθέσεις ή με εκρηκτικούς μηχανισμούς σε διάφορους στόχους.

patrastimes.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ