2013-01-16 07:34:32
Φωτογραφία για «Πληρώστε εσείς τα ενοίκια»!
Πρωτόγνωρα πράγματα συμβαίνουν στην ΑΕΚ και την στιγμή που οι παίκτες παραμένουν απλήρωτοι, υπάλληλος της ΠΑΕ φέρεται να τους είπε να πληρώσουν εκείνοι τα ενοίκια τους και θα πάρουν τα χρήματα αργότερα από την ομάδα!

Το εξώδικο που εστάλη στον Κώστα Τσούπρο από τον ιδιοκτήτη του σπιτιού που μένει, έφερε στο προσκήνιο το σοβαρό πρόβλημα με την καταβολή των ενοικίων τους που αντιμετωπίζουν αρκετοί ποδοσφαιριστές της Ένωσης.

Όσον αφορά τον 22χρονο άσο άλλωστε, είχε αναγκαστεί το τελευταίο διάστημα να μετακομίσει στον Κοτσαρίδη, που μένει στην ίδια πολυκατοικία, αλλά στον από πάνω όροφο, για να αποφύγει τις ενοχλήσεις του σπιτονοικοκύρη του!

Ο Τσούπρος πάντως, μαζί με ένα γκρουπ παικτών, πήγε στο λογιστήριο της ΠΑΕ για να ρωτήσει το τι μέλλει γενέσθαι με τις καταβολές των ενοικίων τους κι εκεί υπάλληλος τους είπε σύμφωνα με την «Live Sport»: «Πληρώστε εσείς και η ΠΑΕ θα σας δώσει τα χρήματα αργότερα»!

Σήμερα πάντως οι παίκτες αναμένεται να δουν κάποια χρήματα στους λογαριασμούς τους, από αυτά που έδωσε μέσω ταμειακής διευκόλυνσης ο Άλκης Φωτίου.
gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ψάχνει για 2 εκατ. ο Τζιμπούρ!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ψάχνει για 2 εκατ. ο Τζιμπούρ!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ