2013-01-17 09:46:09
Φωτογραφία για ΩΡΑ... ΑΠΑΝΤΗΣΕΩΝ
Κρίσιμη μέρα για το μέλλον του Βασίλη Τοροσίδη, καθώς εφόσον ο αρχηγός του Ολυμπιακού αναρρώσει από την ίωση, θα γίνει το τελικό ραντεβού με τη διοίκηση σχετικά με το νέο του συμβόλαιο.

Ο Ολυμπιακός ζητεί πλέον μία οριστική απάντηση από τον "Τορο" για το αν θα συνεχίσει στο Λιμάνι αποδεχόμενος την πρόταση των 2 εκ. ευρώ για τα επόμενα τρία χρόνια ή αν θα επιλέξει να αγωνιστεί σε σύλλογο της Ευρώπης. Στον Ολυμπιακό είναι ξεκάθαροι ότι θέλουν πλέον άμεσα την απάντησή του παίκτη.

Όσον αφορά το θέμα Τζιμπούρ οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται καθώς η διαφορά στο οικονομικό είναι σημαντική, παρόλο που με τις χτεσινοβραδινές δηλώσεις του ο Αλγερινός έδειξε ότι η επιθυμία του είναι να μείνει.

Ο Ολυμπιακός θεωρεί ότι ήδη έχει κάνει υπέρβαση με την αυξημένη προσφορα για το νέο συμβόλαιο και είναι εκτός ελληνικής πραγματικότητας να φτάσει τα 1,8-2 εκ. ευρώ ετησίως που θέλει να πάρει ο επιθετικός της ομάδας για να υπογράψει. Οι ερυθρόλευκοι δίνουν το πιο ακριβό τους συμβόλαιο στον Τζιμπούρ (γύρω στο 1,3 εκ. ευρώ), αλλά να πάνε σε ποσά που με τη εφορία θα φτάσουν τα 3 εκ. ευρώ και θα χαλάσουν τις ισορροπίες στην ομάδα και το γενικότερο οικονομικό πλάνο, δεν πρόκειται να το κάνουν.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ