2023-05-12 16:08:47
Φωτογραφία για Αντί απαντήσεων, αήθης επίθεση Θεοδωρικάκου κατά του Γιώργου Βαρεμένου
Αήθη επίθεση κατά του υποψήφιου βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κ. Γιώργου Βαρεμένου εξαπέλυσε χθες ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τ. Θεοδωρικάκος, κατά την διάρκεια συζήτησης στον τηλεοπτικό σταθμό Action 24.. Συγκεκριμένα, o κ. Βαρεμένος άσκησε πολιτική κριτική στα πεπραγμένα του υπουργείου επί διακυβέρνησης Μητσοτάκη, τονίζοντας ότι τα αστυνομικά τμήματα αποδυναμώθηκαν και αποψιλώθηκαν από προσωπικό για να εξυπηρετηθεί το καθαρά επικοινωνιακό δόγμα περί δήθεν πάταξης των “άβατων ανομίας”, ενώ το οργανωμένο έγκλημα λύνει τις διαφορές του μέρα μεσημέρι σε πολυσύχναστα μέρη, με θύματα πολλές φορές ανύποπτους πολίτες, όπως με το περιστατικό σε καφετέρια της Νέας Σμύρνης, ενώ παράλληλα αναπάντητες έχουν μείνει οι καταγγελίες, τεκμηριωμένες με ηχητικά ντοκουμέντα, για σχέσεις τις Greek Mafia με ανώτατα στελέχη της ΕΛΑΣ και της ΕΥΠ.

Ο κ. Θεοδωρικάκος, αντί να απαντήσει σε όλα αυτά, προέβη σε μία άνευ προηγουμένου προσωπική επίθεση κατά του κ. Βαρεμένου με αήθεις χαρακτηρισμούς, δείγμα του πολιτικού “πολιτισμού” του νεο-μητσοτακικού επιτελικού κράτους.

Στις 21 Μάη σύσσωμοι οι δημοκρατικοί πολίτες θα δώσουν την δέουσα απάντηση σ’ αυτόν τον πολιτικό και ηθικό εκτραχηλισμό.
ximeronews
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ