2013-01-20 17:10:05
Φωτογραφία για Ατρόμητος - Πλατανιάς 1-0
Σε ένα αρκετά κακό ποιοτικά ματς, ο Ατρόμητος έκαμψε με 1-0 την αντίσταση του Πλατανιά με σκόρερ τον Μπρίτο και εδραιώθηκε στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας.

Ο Ατρόμητος προσπάθησε να πιέσει από το ξεκίνημα του αγώνα αλλά αδυνατούσε να βρει κενούς χώρους, με τον Πλατανιά από την πλευρά του να είναι η ομάδα που απείλησε πρώτη την αντίπαλη εστία.

Με τη συμπλήρωση του 10λέπτου, ο Αναστασάκος έκανε το σουτ από το ύψος της περιοχής αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από την εστία του Ιτάνζ, ενώ στο 14' ο γκολκίπερ του Ατρομήτου προχώρησε στην πρώτη επέμβαση στο ματς, αποκρούοντας σωτήρια επικίνδυνο σουτ του Ναζλίδη.

Οι γηπεδούχοι είχαν το πρώτο τους σουτ στο 22' με τον Σκόνδρα, που δεν βρήκε πάντως στόχο, με τη συνέχεια του αγώνα να βρίσκει τις δύο ομάδες να συναγωνίζονται σε λάθη και έτσι το ματς να μη βρίσκει ρυθμό.

Όλα αυτά όμως μέχρι το 38' που ο Ατρόμητος άνοιξε το σκορ στην πρώτη ουσιαστικά φάση που δημιούργησε στο παιχνίδι.

Το 1-0 προήλθε από στημένη φάση, με τον Επστάιν να εκτελεί το φάουλ και τον Μπρίτο να νικάει τον Κηπουρό (δεν έκανε καλή έξοδο) με κοντινή κεφαλιά.

Αυτό ήταν το τρίτο γκολ για την ομάδα του Περιστερίου με τον Νίκο Αναστόπουλο στον πάγκο του, και το εντυπωσιακό είναι πως και τα τρία γκολ έχουν σημειωθεί από στημένη φάση.

περισσότερα http://www.sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ