2013-01-21 09:47:46
Φωτογραφία για Φάμπρι: «Θα πω στους δημοσιογράφους ότι εσείς φταίτε»
Το ξέσπασμα του Φάμπρι είναι  ενδεικτικό της κατάστασης που επικρατεί  στον Παναθηναϊκό και σίγουρα  δεν βοηθάει στο όλο κλίμα  των αποδυτηρίων και στην προσπάθεια που γίνεται από τους πράσινους να  πατήσουν στα πόδια τους.

Ο Ισπανός προπονητής   προκάλεσε αρνητική εντύπωση  στα αποδυτήρια με τις παρατηρήσεις  του  σε Ζέκα και Κουίνσι  και με τις φωνές στη συνέχεια, όπου έριξε όλη την ευθύνη  στους ποδοσφαιριστές, λέγοντας  μάλιστα «θα πω στους δημοσιογράφους ότι εσείς φταίτε».

Ο Ισπανός τεχνικός πάντως ήταν πιο  ήρεμος στη χθεσινή προπόνηση. Προανήγγειλε ομιλία για σήμερα και δεν αποκλείεται  να υπάρξει και διάλογος, αφού αρκέστηκε  να τονίσει: «Πρέπει να ηρεμήσουμε όλοι. Θα τα συζητήσουμε τη Δευτέρα και θέλω να μου πείτε τι συνέβη, αφού προηγηθήκαμε. Μόνο εσείς μπορείτε να το εξηγήσετε αυτό».

Στον Παναθηναϊκό έχουν παρατηρήσει ότι οι ομιλίες σε όλους τους παίκτες δεν προσφέρουν κάποιο αποτέλεσμα και σχεδιάζουν τετ α τετ με αρκετούς εξ αυτών
. Ο Φάμπρι, αλλά και ο γενικός αρχηγός Βασίλης Κωνσταντίνου, σήμερα και αύριο θα συνομιλήσουν με ορισμένους ποδοσφαιριστές, σε μία προσπάθεια να ανεβάσουν  την ψυχολογία τους, για τον κρίσιμο αγώνα με τον Πλατανιά. Το Κύπελλο άλλωστε φαντάζει ως μία διέξοδος για το «τριφύλλι», ώστε να διεκδικήσει έναν τίτλο και ταυτόχρονα και την έξοδό του στην Ευρώπη.

Στο μεταξύ, ο  Μαυρίας δεν έχει κάτι ανησυχητικό εν όψει του Κυπέλλου. Σήμερα θα είναι σε θέση να προπονηθεί, εκτός κι αν κριθεί σκόπιμο να ακολουθήσει πρόγραμμα αποφόρτισης. Ο νεαρός παίκτης ιατρικά θα είναι έτοιμος για τον αγώνα Κυπέλλου με τον Πλατανιά. Αντίθετα, δεν προλαβαίνει ο Χουχούμης και ο Πίντο. Είναι δεδομένο πάντως ότι στα Χανιά ο Φάμπρι θα κάνει ορισμένες αλλαγές κυρίως μεσοεπιθετικά. Δεν αποκλείεται να δούμε από την αρχή τον Φορναρόλι, αλλά και τον Μπαρμπαρούση.
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ