2013-01-28 17:14:08
Φωτογραφία για ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ E21 ΣΤΗ Lotus
Η Lotus είναι η πρώτη ομάδα που θα παρουσιάσει το νέο της μονοθέσιο, ενόψει της νέας σεζόν, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "sport-fm.gr".

Το χορό των παρουσιάσεων των μονοθεσίων ενόψει της νέας σεζόν σέρνει η Lotus, η οποία σήμερα (Δεύτερα, 28/1) θα δώσει στη δημοσιότητα την E21.

Την αισιοδοξία του για την απόδοση του μονοθεσίου, αλλά και των πιλότων, εξέφρασε ο Ερίκ Μπουγιέ, τονίζοντας πως πλέον έχουν μάθει από τα λάθη της περσινής σεζόν, τα οποία δεν θα επαναλάβουν το 2013.

«Θα ήμουν πολύ χαρούμενος αν ξεκινήσουμε τη σεζόν, έχοντας την ίδια απόδοση που είχαμε και πέρυσι. Ξέρω ότι και οι δύο πιλότοι μας θα είναι έτοιμοι για τη νέα σεζόν. Πέρυσι χάσαμε έδαφος από τις κορυφαίες ομάδες μετά την καλοκαιρινή διακοπή, αλλά ξέραμε γιατί συνέβη.

Μάθαμε από τα λάθη μας και δεν θα έχουμε την ίδια στρατηγική φέτος σχετικά με την εξέλιξη του μονοθεσίου. Την ίδια ώρα, είχαμε καλή απόδοση στο τέλος της σεζόν και βρήκαμε κάποια δεύτερα που είχαμε χάσει. Ήταν πολύ καλό που είδαμε ότι στο Enstone είχαν αυτή την αντίδραση», ήταν τα λόγια του αφεντικού της Lotus.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ