2020-03-09 22:45:23
Φωτογραφία για Lotus Esprit του Bond ενέπνευσε το Mini Remastered!
Η θρυλική Lotus Esprit αποτέλεσε την έμπνευση για αυτή την ειδική έκδοση του

εκσυγχρονισμένου Mini Remastered της David Brown Automotive, η οποία φτιάχτηκε αποκλειστικά για τον Simon Cowell. Βαμμένο στα χρώματα του αυτοκινήτου του 007 από την ταινία του James Bond του 1981 “For Your Eyes Only”.

Αγοράστηκε από τον μουσικό μεγιστάνα Simon Cowell, η ειδική αυτή έκδοση διαθέτει πορτοκαλί απόχρωση, γεμάτη λωρίδες και εμβλήματα «Turbo». Όπως συμβαίνει και με την έκδοση Monte Carlo του Mini Remastered, τα τόξα των τροχών και η οροφή είναι βαμμένα μαύρα. Οι δαγκάνες των φρένων είναι επίσης μαύρες και είναι τοποθετημένες πίσω από ζάντες αλουμινίου 13 ιντσών, οι οποίες έχουν σχεδιαστεί για να αναπαράγουν τα στοιχεία BBS του κλασικού σπορ αυτοκινήτου της θρυλικής ταινίας του Bond. Αν και τα αυτοκόλλητα προδιαθέτουν για κάτι πιο δυνατό σε επίπεδο κινητήρα, κάτω από το καπό ζει ο αειθαλής ατμοσφαιρικός κινητήρας της σειράς Α από το πρωτότυπο Mini, με χωρητικότητα όμως 1.330 cc και ισχύ 84 ίππους. Η τελευταία αποστέλλεται στους εμπρός τροχούς μέσω χειροκίνητου κιβωτίου πέντε σχέσεων παρακαλώ.


Στο εσωτερικό, το Mini Remastered υιοθετεί πολυτελές ταμπλό με ξύλινη επένδυση, ξύλινο τιμόνι και λευκή πανάκριβη δερμάτινη ταπετσαρία. Οι βασικές αναβαθμίσεις του David Brown – φωτιζόμενα όργανα Smiths, οθόνη αφής 7 ιντσών, infotainment συμβατό με smartphone αλλά και σύστημα ήχου έξι ηχείων – δίνουν επίσης “το παρών”. Η εταιρεία δεν επιβεβαίωσε τι κατέβαλε ο Cowell για αυτό το ξεχωριστό Mini Remastered, αλλά είναι πιθανό να ξεπέρασε την κανονική τιμή των 104.000 ευρώ της στάνταρ έκδοσης, δεδομένης της εξαιρετικής και δύσκολης δουλειάς στον εσωτερικό χώρο. Πέρυσι, η εταιρία David Brown αποκάλυψε την περιορισμένη έκδοση Oselli Edition του Mini Remastered, η οποία προσφέρει 40% αύξηση της ισχύος μέσω ενός ανανεωμένου συστήματος εξαγωγής αλλά και εισαγωγής αέρα.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ