2013-01-29 00:38:37
Φωτογραφία για Βροχερός ο καιρός την Τρίτη
Νεφώσεις στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας αναμένουμε την Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013, οι οποίες τοπικά θα είναι αυξημένες και θα σημειωθούν ασθενείς βροχοπτώσεις κυρίως στα ανατολικά ηπειρωτικά. Ασθενείς χιονοπτώσεις θα εκδηλωθούν στα ορεινά της ανατολικής Πελοποννήσου, της ανατολικής Στερεάς, της Εύβοιας και της νοτιοανατολικής Θεσσαλίας, ενώ τις βραδινές ώρες χιόνια θα πέσουν και στα ορεινά της Κρήτης.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 14 βαθμούς στα ανατολικά ηπειρωτικά, 0 έως 9 στη βόρεια Ελλάδα, 2 έως 14 στη δυτική Ελλάδα, 0 έως 12 στο βόρειο Αιγαίο και από 1 έως 14 βαθμούς στο κεντρικό Αιγαίο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Στα ορεινά της κεντρικής και βόρειας Ελλάδας οι ελάχιστες θερμοκρασίες θα κυμανθούν 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερα. 

Οι άνεμοι στο βόρειο Ιόνιο αρχικά θα είναι μεταβλητής διεύθυνσης, 3 έως 4 μποφόρ, ενώ από το μεσημέρι θα στραφούν σταδιακά σε βόρειους και θα ενισχυθούν, φτάνοντας τα 6 μποφόρ. Στο νότιο Ιόνιο θα πνέουν νοτιοανατολικοί άνεμοι, 3 έως 4 μποφόρ, οι οποίοι όμως από το βράδυ θα στραφούν σε βόρειους με την ίδια ένταση. Στο Αιγαίο οι άνεμοι θα είναι βόρειοι - βορειοανατολικοί, 5 έως 6 μποφόρ στο βόρειο τμήμα και 3 έως 5 μποφόρ στα νότια.

Ο καιρός καθημερινά στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη, καθώς και σε κάθε σημείο της Ελλάδας.
pestanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ