2013-01-29 21:14:08
Φωτογραφία για ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ : ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ
Ο Αντώνης Νικοπολίδης έστειλε το δικό του μήνυμα προς τους παίκτες του για το επαναληπτικό παιχνίδι του Κυπέλλου με την Καβάλα ενώ τα είπε με τον Χουάν Πάμπλο Πίνο.

Το προπονητικό... sms προς τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού την Τρίτη ήταν σαφές: «Δεν πρέπει να υποτιμήσουμε την Καβάλα. Πάμε όλοι μαζί, να παίξουμε καλά και δυνατά, να κερδίσουμε και να πάρουμε την πρόκριση». Ο Νικοπολίδης επεδίωξε όλοι οι παίκτες των ερυθρολεύκων να αντιληφθούν την σημασία και την αξία του αγώνα ρεβάνς στην Καβάλα.

Περιμένει να τα δώσουν όλα και να περάσουν στην επόμενη φάση του Κυπέλλου με καλή εμφάνιση και νίκη. Ως προς την ενδεκάδα σίγουρα θα επέλθουν αλλαγές και ευκαιρίες σε νέα πρόσωπα. Σχετικά με τον Πίνο ο χεντ κόουτς των πρωταθλητών Ελλάδας μίλησε κατ' ιδίαν με τον Κολομβιανό. Του διευκρίνισε το τι ακριβώς περιμένει από αυτόν σε επίπεδο συμπεριφοράς.

Ο Νικοπολίδης εξάλλου έχει ξεκαθαρίσει από την πρώτη μέρα σε όλους τους ποδοσφαιριστές πως δεν θα δεχθεί το παραμικρό πειθαρχικό παράπτωμα. Ο Πίνο από την άλλη φαίνεται ότι έχει αντιληφθεί τουλάχιστον προς το παρόν το λάθος του. Εάν υπάρξει όμως επόμενη φορά τα πράγματα θα γίνουν πολύ δύσκολα για εκείνον.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ